• +381 60 490 6900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića Bana 22, Beograd

BALI oktobar – LAST MINUTE - 14 dana

BALI oktobar – LAST MINUTE - 14 dana

BALI oktobar – LAST MINUTE - 14 dana

 
LAST MINUTE CENA  949 eur VAŽI ZA POSLEDNJA 2 SLOBODNA  MESTA!

Plan i program putovanja

 

 

Dan 1

BEOGRAD – BALI

Sastanak na aerodromu “Nikola Tesla” u dogovoreno vreme. Let do Denpasara sa presedanjem u Dohi.

 

Dan 2

BALI (Kuta)

U večernjim časovima stižemo na ostrvo Bali. Transfer do hotela u Kuti. Nakon što smo se smestili u hotel počinjemo sa upoznavanjem ovog indonežanskog ostrva koje se nalazi na rubu Indijskog okeana i po mnogima je najlepše i najegzotičnije ostrvo u Aziji. Iako pripada zemlji sa najviše muslimana na svetu, neguje hinduizam i broji više od šest hiljada hramova i palata, zbog čega ga nazivaju ’’Ostrvo Bogova’’. Naše odredište Kuta je najpoznatije i najrazvijenije mesto na Baliju, idealna polazna tačka za sve izlete i obilazak ostrva. Noćenje.

 

Dan 3

BALI (Kuta)

Dan ćemo iskoristiti za kupanje na nekim od najlepših plaža na ostrvu. Izbor je veliki pa ćemo se odlučiti da obiđemo neke od njih. Možemo i da učimo da surfujemo na plaži Dreamland, gledamo jedan od najlepših zalazaka sunca na Jimbaran beach-u. Noću  ispijamo koktele u nekom od lokalnih barova u Legian ulici, centru noćnog života. Noćenje.

 

Dan 4

BALI (Kuta)

Fakultativni izlet Centralni Bali. Tokom celodnevnog izleta obići ćemo šumu majmuna nadomak Ubuda, hramove Tirta Empul i Gunung Kawi, pećinu Goa Gayah i  plantažu kafe Luwak. Noćenje.

 

Dan 5

BALI (Kuta)

Nastavljamo sa istraživanjem ostrva koje je potpuno odolelo modernizaciji i globalizaciji i na njemu se živi po pravilima koja se nisu menjala decenijama. Svako ko poseti Bali upoznaće se sa tradicijom prinošenja cveća i hrane Bogovima. Toplina i srdačnost naroda, koji želi što bolje da vas ugosti, neće vas ostaviti ravnodušnim, imaćete utisak da ste posetili ’’raj na Zemlji’’. Noćenje.

 

Dan 6

BALI (Kuta)

Dan ćemo iskoristiti za fakultativni izlet Snorkeling sa Mantama. Vozićemo se gliserom do ostrva Nusa Penida i Lembongan, gde ćemo imati priliku da plivamo sa mantama i posetimo skrivene plaže i lagune. Noćenje.

 

Dan 7

BALI (Kuta)

Slobodno vreme koje možemo iskoristiti na nekoj plaži ili na nekom od brojnih kurseva kuvanja indonežanske hrane koja je atrakcija za sebe. Bogatstvo ukusa, mirisa ali  i sam način pripreme njihovih ukusnih jela nateraće vas da na hranu gledate kao na novootrkivenu umetnost, a na sam čin pripreme hrane kao na čin opuštanja i meditacije. Bali je ostrvo na kojem je hedonizam imperativ i neće vam biti teško prepustitimu se na svakom koraku. Noćenje. 

 

Dan 8

BALI (Kuta)

Fakultativni Izlet Istočni Bali. Obilazimo vodenu palatu Tirta Gangga i Taman Ujung, hram Goa Lawah i fabriku čokolade. Noćenje.

 

Dan 9

BALI (Kuta)

Osim što je prepoznatljiv po brojnim hramovima, Bali je poznat i po terasastim pirinčanim poljima, prelepim plažama, vodopadima, bujnim tropskim šumama, ronjenju, surfovanju, ali i aktivnim vulkanima na visini od preko 2000 metara. Svaki trenutak proveden na ovom veličanstvenom ostrvu treba iskoristiti i videti što više od njegovih lepota. Noćenje.

 

 

Dan 10

BALI (Kuta)

Dan ćemo iskoristiti za fakultativni Izlet Tanah lot i Uluwatu. Tokom izleta obilazimo hram Tanah Lot, uživamo na jednoj od plaža na jugu Balija i idemo u obilazak hrama Uluwatu u kom ćemo imati priliku da odgledamo tradicionalni balinežanski ples Kečak. Noćenje.

 

Dan 11

BALI (Kuta)

Nastavljamo sa istraživanjem dugih peščanih plaža, prepunih surfera iz celog sveta, obilazimo mnoštvo restorana u kojima se mogu probati lokalni specijaliteti, zatim idemo u povoljan šoping…

 

Dan 12

BALI (Kuta)

Slobodno vreme. Noćenje.

 

Dan 13

BALI (Kuta)

Poslednjeg dana boravka uživamo jos malo na plaži. Polako pakujemo stvari i opraštamo se od ovog čarobnog ostrva. Transfer do aerodroma u popodnevnim časovima. Let za Beograd sa presedanjem u Dohi u večernjim časovima.

 

Dan 14

KUTA – BEOGRAD

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Cene i uslovi

datum polaska: 16-10-2018 - datum povratka: 29-10-2018
Cena putovanja po osobi: 949 eur LAST MINUTE CENA - važi za poslednja 2 mesta1049 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd - Denpasar - Beograd
 • Povratni transfer od aerodroma na Baliju do hotela u Kuti (kombi ili mini bus)
 • Smeštaj na bazi 11 noćenja u hotelu 4* u Kuti u 1/2 ili 1/3 sobama
 • Organizovanje putovanja
 • Vodič

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza ( za drzavljane Srbije nije potrebna viza )
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uzeti u agenciji )
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi

Način plaćanja:

 • Prilkom prijave 200 eur - rezervacija putovanja
 • Ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • Poslednja rata maksimalnog iznosa 200 eur mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • Moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa-e na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.

Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

KUTA 

Hotel kategorije 4* lociran je u Legian ulici, na 5 minuta hoda od plaže. Poseduje restoran, bar, otvorene bazene, spa i velnes centar. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, mini-barom, fenom za kosu, flat-screen TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

Fakultative

Snorkeling sa mantama

Izlet uključuje odlazak gliserom do ostrva Nusa Penida i Lembongan, gde ćemo imati priliku da plivamo sa mantama i posetimo skrivene plaže i lagune. Naša prva stanica je uvala u kojoj se nalazi jedna od najlepših plaža na ostrvu Nusa Penida. Tu ćemo se zaustaviti kako bismo plivali i ronili sa ribicama drečavih boja, dok će dzinovski korali biti svuda oko nas. Nakon prvog snorkelinga sledi pauza za ručak na gliseru i izležavanje na sitnom belom pesku ispod palmi. Nastavljamo put ka zalivu Crystal bay, gde ćemo se susresti sa predivnim mantama. Mante su raže koje mogu dostići dužinu i do sedam metara, ali nisu opasne po ljude i hrane se isključivo planktonom. Zadiviće vas njihova lepota i spremnost na interakciju sa ljudima. Dok ove veličanstvene životinje budu kružile oko vas, dozivećete iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Nakon što smo završili sa snorkelingom, vraćamo se na gliser i uživamo u vožnji do Balija.

Cena izleta: 80€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Oprema za snorkeling
 • Ručak, voće, sokovi i voda na gliseru
 • Takse
Tanah Lot i rafting (privatna tura)

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak hrama Tanah Lot posle kojeg idemo na rafting rekom koja protiče kroz džunglu Ubuda. Naša prva stanica je Tanah Lot, hram koji datira iz 16-og veka i sagrađen je iz jednog komada stene koja je okružena morem, pa se do njega može doći samo za vreme oseke. Balinežani veruju da se odatle vidi najlepši zalazak sunca na celom ostrvu. Nakon Tanah Lot-a, putujemo ka centralnom Baliju gde ćemo napraviti pauzu za ručak i uživati u netaknutoj prirodi. Posle ručka nastavljamo put ka reci Ayung koja protiče kroz džunglu Ubuda i najduža je i najveća reka na Baliju. Pored spusta izazovnim brzacima, uživaćemo u prekrasnoj panorami netaknute prirode, vodopadima, sretati divlje životinje duž obale, poput velikih slepih miševa, crnih majmuna i još mnogo drugih. Ovakav vid zabave će definitivno oduševiti i zabaviti sve one željne avanture. Nakon ‘ veselog spusta ‘ povratak u Kutu.

 

 

Cena izleta: 60 

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Oprema za rafting
 • Ručak
Centralni Bali (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta obići ćemo šumu majmuna nadomak Ubuda, hramove Tirta Empul i Gunung Kawi, pećinu Goa Gayah i  plantažu kafe Luwak. Na putu ka šumi majmuna prolazimo kroz grad Ubud, koji se smatra kulturnim centrom Balija. Zadiviće vas lepota ovog mesta koje je poznato po slikarskim galerijama i palati kralja Lotusa. Obilazimo mističnu šumu koja je obrasla egzotičnim rastinjem i drvećem koje je staro više stotina godina, dok svuda oko nas slobodno šeta i skakuće na desetine majmuna… Nakon sto smo se izigrali sa majmunčićima, nastavljamo put ka unutrašnjosti ostrva i zastajemo pored pirinčanih polja gde ćemo uživati u ručku okruženi predivnim pejzažima i napraviti fantastične fotke. Nakon živopisne vožnje uskim putevima iznad terasastih pirinčanih polja obilazimo hram Tirta Empul koji je poznat po izvorima svete vode na kojima Balinežani obavljaju ritualna kupanja. Naredne stanice na ovom nezaboravnom obilasku su hram Gunung Kawi i pećina Goa Gayah. U povratku obilazimo plantažu na kojoj se proizvodi najkvalitetnija kafa na svetu Luwak, gde ćemo imati priliku da je degustiramo i kupimo.

Cena izleta: 55€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Istočni Bali (privatna tura)

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak vodenih palata Tirta Gangga i Taman Ujung, hrama Goa Lawah i fabrike čokolade. Tirta Gannga je bivša kraljevska palata koju je 1946. godine sagradio poslednji kralj regije Karangasem – Anak Agung Anglurah Ketut. Zadiviće vas brojne fontane i vrtovi koji se nalaze u okolini palate. Jedinstveni stil mešavine kineske i balinežanske arhitekture u kom je izgrađen ceo kompleks, učiniće da se osećate kao u bajci. Obilazimo i vodenu palatu Taman Ujung u selu Seraya, koju su takodje sagradili kraljevi Karangasema. Nakon obilaska palate, odlazimo u hram Goa Lawah u čijem se sklopu nalazi pećina u kojoj živi na hiljade slepih miševa. Nakon obilaska hrama, pravimo pauzu za ručak i nastavljamo put ka fabrikama čokolade – Uforia i Charlie’s chocolate factory. U malim kućama od bambusa sa kupastim krovovima i okruglim prozorima, koje su okružene kokosovim palmama, proizvodi se Bali čokolada. Dok imate utisak da ste posetili kućice u kojima žive Hobiti, moćićete da posmatrate proizvodni proces, isprobate i kupite čokoladu predivnog ukusa.

Cena izleta: 55€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Share on TwitterShare on Facebook