• +381 60 490 6900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića bana 22, Beograd

FILIPINI – PROMO CENA! - 16 dana

FILIPINI – PROMO CENA! - 16 dana

FILIPINI – PROMO CENA! - 16 dana

FILIPINI – PROMO CENA! - 16 dana

 

SUPER PROMO CENA OD 1199 eur VAŽI ZA PRVIH 6 PRIJAVA DO 20.05!
BUDITE BRZI!!

Plan i program putovanja

 

Dan 1

BEOGRAD – MANILA

Skup na aerodromu u dogovoreno vreme. Ukrcavamo se na let za Manilu ( preko konekcionog grada ) i naša avantura može da počne.

 

Dan 2 

MANILA (1 noćenje)

U popodnevnim časovima slećemo u Manilu, glavni grad Filipina, zemlje koja je sa svojih 7.107 ostrva po mišljenju mnogih, jedna od poslednjih neotkrivenih rajskih destinacija. Vožnja do hotela i smeštaj. 

Unutrašnjost Filipinskog  arhipelaga, koji je okružen Filipinskim i Južnim kineskim morem, puna je različitih plemenskih zajednica koje jako teško čuvaju svoj kulturni identitet. Filipinci su izuzetno ljubazni, miroljubivi i blagi ljudi čija će vas skromnost i jednostavnost zadiviti. 

 

Ostrva krase terasasta pirinčana polja stara nekoliko stotina godina koja su danas pod zaštitom UNESCO-a, na njima raste i najveći cvet Rafflesia, nastanjuje ih i raznoliki životinjski svet sa retkim egzotičnim vrstama kao što su najmanji primati Tarsiusi, leteći lemuri i retka vrsta filipinskih krokodila… I podvodni svet čini jednu unikatnu celinu. Filipinski koralni grebeni visoko su cenjeni među roniocima, koji pored bogate faune pronalaze i flote potopljenih japanskih vojnih brodova.

 

Dan 3 

MANILA – BORAKAJ

Obilazak ove fascinantne zemlje počinjemo šetnjom po starom delu Manile, Intramuros koji krasi španska arhitektura iz kolonijalnog doba. Odlazimo do gradskog trga Rizal, do kineskih vrtova, finansijske moderne četvrti Makati i prestižne četvrti Bonifacio. Obilazimo i područje gde se nalazi najveće američko groblje izvan SAD-a. U večernjim satima uživamo u krstarenju brodom Manilskim zalivom uz zalazak sunca… 

U vecernjim časovima napuštamo užurbanu Manilu i letimo do Kaliba ( ili Ioila ) odakle imamo transfer do Borakaja. 

 

Dan 3 – 7

BORAKAJ (5 noćenja)

Smeštaj u hotel na Borakaju u kasnimvecernjim časovima. 

Borakaj je malo ostrvo udaljeno 320km od Manile, dugačko je samo 7km  i široko 4 km . Obale ovog magičnog ostrva krasi nestvarna priroda i zapljuskuje more prepuno ribica raznih boja. Četiri kilometra duga „Bela plaža“, smeštena na malenom Boracayu, sa puderastim belim peskom ubraja se među najlepše plaže na svetu. Tropska priroda, koralni grebeni, skrivene pećine i nasmejani meštani, čine ovo ostrvo posebnim. Uživaćete u svakom trenutku provedenom u ovom raju dok se izležavate u lezaljkama ispod palmi.

 

Idemo na fakultativni izlet katamaranom oko ostrva, gde ćemo imati priliku da se kroz snorkeling ili ronjenje upoznamo sa bogatim podzemnim svetom. Obilazimo i pijacu Talipapa, koja nudi najveći izbor suvenira koji izrađuju lokalci. Tu možete naći razne statuete napravljene od školjki, ogrlice i narukvive, torbe pletene od pruća, pamučne haljine i majice, magnete, drvene predmete… Tu se prodaje i kupuje sve što živi u moru oko Borakaja: ribe, školjke, rakovi, hobotnice, meso ajkule, sipe, i sve možete da probate po vrlo pristupačnim cenama. 

 

Dan 8 – 13 

EL NIDO PALAWAN (6 noćenja)

U jutarnjim časovima se opraštamo od Boracaya i putujemo do Kaliba ( ili Ioila ) odakle imamo let za Puerto Princesu na Palawanu. Transfer od aerodroma do El Nida i smeštaj u hotel u večernjim časovima.

Rajsko ostrvo Palawan se proteže na 650 km i savršen je izbor za odmor, rekreaciju i ronjenje… Biser Filipina El Nido koji je udaljen od civilizacije, očaraće vas svojom netaknutom prirodom, ljubaznim lokalcima i preukusnom hranom. Ovde nema prestižnih i poznatih hotelskih lanaca, sve je vrlo jednostavno i opušteno, bez turističke vreve. Tokom dana ćemo brodovima i čamcima otkrivati predivne arhipelage, pećine i smaragdno zelene-lagune okružene visokim liticama. Krijemo se na netaknutim plažama i uživamo u kupanju, ronjenju i istraživanju bogatog podvodnog sveta. Dok se odmaramo u hladu ispod palme isprobavamo lokalne specijalitete od morskih plodova koje su nam pripremili domaćini. U večernjim satima se opuštamo uz tradicionalnu masažu… 

 

Idemo na fakultativni izlet u nacionalni park Sabang gde se nalazi podzemna reka Svetog Pavla koja je duga 2,5 km. Brodovima ćemo zaploviti do ulaza u podzemnu reku, a zatim nastaviti s kanuima. Ova podzemna reka u početku uska, ali ubrzo sve šira, pružiće vam mogućnost da uživate u pogledu na prekrasne stalaktite i stalagmite. Posetićemo i farmu krokodila, Ranč Mitra, Bay Walk, na ovom ostrvu avantura je neizbežna na svakom koraku…

 

Dan 14- 15 

MANILA (2 noćenja)

Pakujemo kofere i putujemo do aerodroma u Puerto Princesi odakle imamo let za Manilu. Smeštaj u hotel u večernjim časovima. Dok se oprastamo od Filipina napravićemo i fakultativni izlet do Taal vulkana u gradiću Tagaitai. Unutar kratera Tall vulkana, jednog od najmanjih aktivnih vulkana na svetu nalazi se malo jezero, pogled na njega ostaviće vas bez daha… U oklini vulkana možete pronaći i farme cveća nestvarnih boja, zippline-ove za one koje vole adrenalin, pregršt mesta sa neverovatnim pogledom i gomilom restorana egzotične filipinske kuhinje.

 

Dan 16

MANILA – BEOGRAD

Napuštamo mističnu Aziju u ranim jutarnjim časovima i putujemo za Beograd razmisljajući o sledećoj Disko Drugar avanturi. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Cene i uslovi

datum polaska: 17-11-2018 - datum povratka: 02-12-2018
Cena putovanja po osobi: 1199 eur SUPER PROMO AKCIJA - važi za prvih 6 prijava do 20.051299 eur First minute - za prijave do 90 dana pre početka putovanja1399 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta na relaciji Beograd – Manila – Beograd sa svim taksama
 • Avio karta na relaciji Manila – Kalibo ( Iolo) – Puerto Princesa – Manila sa svim taksama
 • 14  noćenja u hotelima 2 i 3* i (1/2, 1/3 sobe)
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Vodič

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Filipine 60 eura
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uzeti u agenciji )
 • Doplata za jednokrevetnu sobu ( na upit )
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi

Način plaćanja:

 • prilkom prijave 200 eur - rezervacija putovanja
 • ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • poslednja rata maksimalnog iznosa 200 eur mora biti isplaćena najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja
 • moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protvvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa-e na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.

Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

MANILA 

Hotel kategorije 2* lociran je Makati-ju, turističkom delu Manile koji je poznat po dobrom provodu i shoppingu. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, flat-screen TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

BORAKAJ

Hotel kategorije 3* lociran na 5 minuta hoda do plaže. Poseduje otvoreni restoran i bar. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, flat-screen TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom. Neke sobe poseduju terasu.

 

EL NIDO PALAWAN

Hotel kategorije 2* lociran je na 10 minuta hoda do plaže. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, flat-screen TV-om, fenom, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom. Neke sobe poseduju terasu.

Share on TwitterShare on Facebook