• +381 60 490 6900
 • +381 60 490 2900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića Bana 22, Beograd

BALI AVANTURA - 15 dana

BALI AVANTURA - 15 dana

 

TERMINI:
 
02. AVG – 16. AVG |  Promo  1899 eur  |  First minute  1999 eur  Regular cena  2099 eur

 

* * * PAKET OD 5 OBILAZAKA (IZLETA) UKLJUČEN U CENU PUTOVANJA * * *

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – DOHA

Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme. Krećemo ka Baliju, zemlji hinduizma i rajske prirode. Let do Dohe.

 

Dan 2

DOHA – BALI (KUTA)

Nastavak leta ka Baliju. Sletanje u Denpasar u kasnim popodnevnim časovima. Organizovan transfer do hotela u Kuti. Nakon što smo se smestili u hotel, počinjemo sa upoznavanjem ovog indonežanskog ostrva. Naše odredište, Kuta, je sjajno polazište za dalje istraživanje „Ostrva bogova“. Veče ćemo iskoristiti za upoznavanje Kute – probaćemo lokalne specijalitete u nekom od čuvenih warung-a i ispijati koktele u nekom od lokalnih barova u Legian ulici, centru noćnog života. Smeštaj u hotel. Noćenje.

Dan 3

KUTA

Nastavljamo sa upoznavanjem ostrva odlaskom na jednu od najlepših plaža na ostrvu, Nusa Dua koja je još poznata i po nekim od najekskluzivnijih hotela na svetu! Sitan pesak, pogled na pučinu i kokosova vodica je sve što nam treba u tom trenutku. Za kraj dana sledi uživanje u zalasku sunca na Jimbaran beach. Noćenje.

 

Dan 4

KUTA

Pre podne je rezevisano za fakultativni izlet rafting rekom Ayung koja protiče kroz džunglu Ubuda. Pored spusta izazovnim brzacima, uživaćemo u prekrasnoj panorami netaknute prirode, vodopadima, možda sresti i poneku divlju životinju duž obale poput velikih slepih miševa, crnih majmuna i još mnogo drugih. Osim što je prepoznatljiv po brojnim hramovima, Bali je poznat i po terasastim pirinčanim poljima, prelepim plažama, vodopadima, bujnim tropskim šumama, ronjenju, surfovanju, ali i aktivnim vulkanima na visini od preko 2000 metara. Svaki trenutak proveden na ovom veličanstvenom ostrvu treba iskoristiti i videti što više od njegovih lepota. Zato ćemo obići i čuveni hram Tanah Lot, mestu gde se spajaju more i zemlja, a nakon toga uživati uz zalazak sunca na Seminyak beach uz pratnju muzike lokalnih barova i klubova gde se održavaju već dobro poznate sunset žurke. Povratak u hotel u Kuti u kasnim večernjim časovima. Noćenje.

 

Dan 5

KUTA

Fakultativni izlet Južni Bali – obilazak južnog Balija uključujući plažu Dreamland i plažu Padang Padang. Posetićemo jedan od najimpozantnijih hramova na Baliju – Uluwatu, koji je izgrađen na vrhu strme litice, 70 metara iznad nemirnih talasa. Odavde se pruža neverovatan pogled na more i zalazak sunca, možda i najlepši na svetu. Pored impresivne lokacije hrama, zanimljivost je i ta što je naseljen majmunima, poznatim po tome što neretko znaju da ukradu stvari radoznalim turistima. Na samom kraju izleta sledi popularan Kecak dance – tradicionalni ples u kom je predstavljena borba dobra i zla. Performans počinje oko 18h, pred sam zalazak sunca. U okviru Uluwatu hrama, grupa muških plesača, bez muzike, oko vatre zabavlja gledaoce svojom tradicionalnom predstavom. Noćenje.

 

Dan 6

KUTA

Slobodan dan za individualne aktivnosti i sunčanje. Uživamo u svim nijansama narandžastog neba, belom mekanom pesku, dok nam povetarac nosi mirise sveže morske hrane – ribe i morskih plodova. Ništa bolje od degustiranja omiljenih koktela, dok gledate u nestvaran zalazak i uživate u pesmi lokalnih pevača. Noćenje.

Dan 7

KUTA

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

Dan 8

KUTA

Fakultativni izlet Snorkeling sa Mantama. Vozićemo se gliserom do okoline ostrva Nusa Penida i Lembongan gde ćemo imati priliku da plivamo sa mantama i raznim ribicama drečavih boja, dok će džinovski korali biti svuda oko nas. Ovaj dan provodimo na vodi i uživamo u bogatom podvodnom životu. Noćenje.

 

Dan 9

KUTA

Slobodno vreme koje možemo iskoristiti na još nekoj plaži ili na nekom od brojnih kurseva kuvanja indonežanske hrane koja je atrakcija sama po sebi. Bogatstvo ukusa, mirisa, ali i sam način pripreme ukusnih jela nateraće vas da na hranu gledate kao na novootkrivenu umetnost, a na sam čin pripreme kao na čin opuštanja i meditacije. Bali je ostrvo na kojem je hedonizam imperativ i neće vam biti teško prepustiti mu se na svakom koraku. Noćenje.

 

Dan 10

KUTA – UBUD

Nakon doručka, pakujemo stvari i onda sledi transfer do Ubuda kulturnog centra Balija. Posebno zadivljuje lepota ovog mesta poznatog po mnoštvu slikarskih galerija, muzeja i hramova. Okolne prašume, terasasta pirinčana polja, hramovi i svetilišta spadaju u najpoznatije pejzaže Balija. Noćenje. 

 

Dan 11

UBUD

Upoznavanje sa Ubudom započinjemo posetom Šumi majmuna, jedne od najvećih atrakcija ovog dela Balija, zatim kraljevske palate Puri Saren Agung, Saraswati hrama i čuvene tradicionalne pijace sa beskrajnom ponudom unikatnih rukotvorina lokalnog stanovništva. Svako ko poseti Bali upoznaće se sa tradicijom prinošenja cveća i hrane Bogovima. Toplina i srdačnost naroda, koji želi što bolje da vas ugosti neće vas ostaviti ravnodušnim, imaćete utisak da ste posetili „raj na Zemlji“. Noćenje.

 

Dan 12

UBUD

Tokom ovog dana ćemo obići pirinčana polja Tegalalang, čuvenu Bali Swing, posetiti hram Tirta Empul, kao i obližnju plantažu čuvene kafe Luwak. Noćenje.

 

Dan 13

UBUD

Fakultativni Izlet Istočni Bali. Obilazimo vodenu palatu Tirta Gangga u oblasti Karangasem, a vrhunac izleta biće vreme provedeno na Virgin Beach uz ručak i šum talasa. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.

 

Dan 14 – 15

UBUD (BALI) – DOHA – BEOGRAD

Check out iz hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i kupovinu suvenira do planiranog transfera za aerodrom. Let za Dohu. Nastavak leta ka Beogradu. Dolazak u Beograd u ranim popodnevnim časovima. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

datum polaska: 02-08-2024 - datum povratka: 16-08-2024
Cena putovanja po osobi: 1899 eur - PROMO CENA VAŽI ZA PRVIH 6 PRIJAVA!1999 eur First minute - za prijave do 60 dana pre početka putovanja ili do popune grupe2099 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja ili do popune grupe

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Denpasar (Bali) – Beograd
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2 sobe) na bazi 8 noćenja sa doručkom u Kuti
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2 sobe) na bazi 4 noćenja sa doručkom u Ubudu
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka
 • Paket 5 obilazaka i atrakcija:

- Pirinčana polja Tegalalang

- Hram Tirta Empul

- Poseta plantaže čuvene kafe Luwak

- Obilazak Ubuda

- Šuma majmuna

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Indoneziju (za državljane Srbije) – dobija se pri ulasku u zemlju (on arrival) i iznosi 35$
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Turistička taksa (10 eur)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Trokrevetna soba (na upit)
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Individualni troškovi za vreme putovanja

Način plaćanja:

 • Prilkom prijave 300 eura po osobi - rezervacija putovanja
 • Ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • Poslednja rata maksimalnog iznosa 200 eura po osobi mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Usled najnovijih dešavanja i promena cena goriva na svetskom tržištu konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju
 • Za većinu destinacija potrebno je da pasoš važi još najmanje 6 meseci nakon dana završetka putovanja
Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

KUTA 

Hotel kategorije 3* lociran je u Legian ulici, na 10 minuta hoda od gradske plaže. Poseduje restoran, bar, 2 otvorena bazena, spa & wellness centar. Sobe su dvokrevetne sa klima-uređajem, sefom, mini-barom, fenom za kosu, flat-screen TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

UBUD

Hotel kategorije 3* lociran je na 10 minuta vožnje od Šume majmuna i muzeja Agung Rai. Poseduje restoran, bar i otvoreni bazen, joga studio i spa. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, flat-screen TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

Fakultative

Južni Bali

Izlet uključuje obilazak južnog Balija uključujući plažu Dreamland i plažu Padang Padang. Slobodno vreme za opcioni ručak.
Posetićemo jedan od najimpozantnijih hramova na Baliju – Uluwatu, koji je izgrađen na vrhu strme litice, 70 metara iznad nemirnih talasa. Odavde se pruža neverovatan pogled na more i zalazak sunca, možda i najlepši na svetu. Pored impresivne lokacije hrama, zanimljivost je i ta što je naseljen majmunima, poznatim po tome što neretko znaju da ukradu stvari radoznalim turistima. Na samom kraju izleta sledi popularan Kecak dance – tradicionalni ples u kom je predstavljena borba dobra i zla. Performans počinje oko 18h, pred sam zalazak sunca. U okviru Uluwatu hrama, grupa muških plesača, bez muzike, oko vatre zabavlja gledaoce svojom tradicionalnom predstavom.

 

 

Cena izleta: 55€‎

 • Povratni transfer
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
Snorkeling sa mantama

Izlet uključuje odlazak gliserom do okoline ostrva Nusa Penida i Lembongan gde ćemo imati priliku da plivamo sa mantama. Naša prva stanica je uvala u blizini koje se nalazi jedna od najlepših plaža na ostrvu Nusa Penida. Tu ćemo se zaustaviti kako bismo plivali i ronili sa ribicama drečavih boja, dok će džinovski korali biti svuda oko nas. Nakon prvog snorkelinga sledi pauza za ručak na gliseru. Nastavljamo put ka zalivu Crystal bay gde ćemo se susresti sa predivnim mantama. Mante su raže koje mogu dostići dužinu i do sedam metara, ali nisu opasne po ljude i hrane se isključivo planktonom. Zadiviće vas njihova lepota i spremnost na interakciju sa ljudima. Dok ove veličanstvene životinje budu kružile oko vas, dozivećete iskustvo koje ćete dugo pamtiti. Nakon što smo završili sa snorkelingom, vraćamo se na gliser i uživamo u vožnji do Balija.

Cena izleta: 140€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Oprema za snorkeling
 • Ručak, voće, sokovi i voda na gliseru
 • Takse
Tanah Lot i rafting (privatna tura)

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak hrama Tanah Lot posle kojeg idemo na rafting rekom koja protiče kroz džunglu Ubuda. Naša prva stanica je Tanah Lot, hram koji datira iz 16-og veka i sagrađen je iz jednog komada stene koja je okružena morem, pa se do njega može doći samo za vreme oseke. Balinežani veruju da se odatle vidi najlepši zalazak sunca na celom ostrvu. Nakon Tanah Lot-a, putujemo ka centralnom Baliju gde ćemo napraviti pauzu za ručak i uživati u netaknutoj prirodi. Posle ručka nastavljamo put ka reci Ayung koja protiče kroz džunglu Ubuda i najduža je i najveća reka na Baliju. Pored spusta izazovnim brzacima, uživaćemo u prekrasnoj panorami netaknute prirode, vodopadima, sretati divlje životinje duž obale, poput velikih slepih miševa, crnih majmuna i još mnogo drugih. Ovakav vid zabave će definitivno oduševiti i zabaviti sve one željne avanture. Nakon ‘ veselog spusta ‘ povratak u Kutu.

 

 

Cena izleta: 65€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Oprema za rafting
 • Ručak
Centralni Bali (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta obićićemo jedan od najlepših pejzaža ne samo na Baliju već i šire – Tegalalang pirinčana polja. Kao deo UNESCO-ve baštine, ova kaskadno-smaragdna polja obrađuju lokalni uzgajivači riže. Posebna su i zbog jedinstvenog balinežanskog sistema za navodnjavanje koje se koristi još od 8. veka. Nakon živopisne vožnje uskim putevima iznad terasastih pirinčanih polja obilazimo hram Tirta Empul koji je poznat po izvorima svete vode na kojima Balinežani obavljaju ritualna kupanja. U povratku obilazimo plantažu na kojoj se proizvodi jedna od najskupljih kafa na svetu Luwak, gde ćemo imati priliku da je degustiramo. U neposrednoj blizini se nalazi i Swing, čuvena ljuljaška u džungli kojom ćemo se vinuti visoko iznad džugle i dotaći samo nebo.

Cena izleta: u paketu programa

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice

*U cenu izleta nije uključena ljuljaška koja se doplaćuje na licu mesta

Istočni Bali (privatna tura)

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak vodenih palata Tirta Gangga i Taman Ujung, hrama Goa Lawah i čuvenu Virgin Beach. Tirta Gangga je bivša kraljevska palata koju je 1946. godine sagradio poslednji kralj regije Karangasem – Anak Agung Anglurah Ketut. Zadiviće vas brojne fontane i vrtovi koji se nalaze u okolini palate. Jedinstveni stil mešavine kineske i balinežanske arhitekture u kom je izgrađen ceo kompleks, učiniće da se osećate kao u bajci. Obilazimo i vodenu palatu Taman Ujung u selu Seraya, koju su takodje sagradili kraljevi Karangasema. Nakon obilaska palate, odlazimo u hram Goa Lawah u čijem se sklopu nalazi pećina u kojoj živi na hiljade slepih miševa. Nakon obilaska hrama, pravimo pauzu za ručak na jednoj od najlepših plaža na Baliju. Za razliku od drugih plaža na ostrvu, Virgin Beach je specifična po netaknutoj prirodi, a pored činjenice da nema izgrađenih hotela i odmarališta, njena posebnost ogleda se i u odsustvu električne energije. 

Cena izleta: 50€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Share on TwitterShare on Facebook