• +381 60 490 6900
 • +381 60 490 2900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića Bana 22, Beograd

DOMINIKANA ALL INCLUSIVE - 15 DANA

DOMINIKANA ALL INCLUSIVE - 15 DANA

DOMINIKANA ALL INCLUSIVE - 15 DANA

 

TERMINI:

 

12. NOV – 26. NOV / 15 dana / 13 noćenja Promo 2199 eur  First minute 2299 eur  Regular 2399 eur

 

  30. NOV – 14. DEC / 15 dana / 12 noćenja Promo 2199 eur  First minute 2299 eur  Regular 2399 eur  

 

  08. JAN – 22. JAN / 15 dana / 13 noćenja Promo 2599 eur  First minute 2699 eur  Regular 2799 eur  

 

  23. JAN – 02. FEB/ 11 dana / 9 noćenja Promo 2199 eur  First minute 2299 eur  Regular 2399 eur  

 

  18. FEB – 28. FEB / 11 dana / 9 noćenja Promo 2199 eur  First minute 2299 eur  Regular 2399 eur  

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – PUNTA CANA

Sastanak na aerodromu ‘’Nikola Tesla’’ u dogovoreno vreme. U jutarnjim časovima se ukrcavamo na let za Punta Canu i naša avantura počinje. Let iz Beograda sa presedanjem. Slećemo u Punta Canu u popodnevnim časovima i imamo kratak transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

 

Dan 2

PUNTA CANA

Prve dane ćemo iskoristiti za uživanje na plaži i otkrivanjem ostrva. Dominikanska Republika ima tropsku klimu sa visokim temperaturama tokom cele godine, što je čini idealnom destinacijom za uživanje na plaži. Sve plaže su peščane sa sitnim belim peskom, dok je more kristalno čisto sa velelepnim plavetnilom. Najpoznatija plaža je Bavaro Beach na kojoj se nalazi naš hotela. Noćenje.

 

Dan 3

PUNTA CANA

Upoznavanje sa Karibima započinjemo fakultativnim izletom krstarenje. Zaplovićemo Karibima i imati priliku da ronimo sa mantama, ajkulama i prelepim šarenim ribicama. U okviru fakultativnog izleta imaćemo mogućnost da celog dana uživamo na brodu uz muziku, piće i veseli ples naših domaćina.  Povratak u hotel. Noćenje.

 

Dan 4

PUNTA CANA

Slobodan dan za uživanje na plaži i istraživanje Punta Cane. Ukoliko ste ljubitelj vodenih sportova,

Punta Cana je pravi raj za vas! Nudi raznovrsne vodene aktivnosti, uključujući snorkeling, ronjenje,  ribolov, vožnju skuterima po vodi, jet ski i parasailing. Noćenje.

Dan 5

PUNTA CANA – SANTO DOMINGO

Nezaobilazni fakultativni izlet je svakako poseta Santo Domingu – istorijskom i kulturnom centru ove predivne države. U ovom gradu se prepliće moderno i tradicionalno, novo i duh starog vremena. Uronićemo u istoriju, tako što ćemo prošetati prvom Američkom ulicom i ručati u jednom od tradicionalnih restorana upijajući svu autentičnost ovog grada. Prošetaćemo El Conde ulicom koja je ujedno i jedina pešačka zona u Santo Domingu u kojoj se nalazi veliki broj radnji sa suvenirima, umetničkom fotografijama i pregršt restorana lokalne kuhinje. Za sam kraj ostavljamo posetu istorijskoj pećini Los Tres Ojos. Njeno ime u prevodu znači „Tri oka“ i odnosi se na tri prirodna jezera koja se nalaze unutar pećine. Povratak u hotel. Noćenje.

 

Dan 6 – 7

PUNTA CANA

Dan rezervisan za odmor na plaži i opuštanje. Punta Cana će vas očarati svojim prirodnim lepotama i tropskim ambijentom. Sve plaže imaju svoj jedinstveni šarm i karakter, pa možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašim preferencijama za odmor. Neke od najlepših plaža Punta Cane su svakako: Bavaro plaža, Arena Gorda, Macao, Uvero Alto, Juanillo, Cabeza de Toro, El Cortecito. Sutradan je slobodan dan za individualne aktivnosti. Ukoliko ste ljubitelj golfa, ovo područje je poznato i po svojim golf terenima, gde golf entuzijasti mogu uživati u igri na nekim od najlepših terena na Karibima. Noćenje.

 

Dan 8

PUNTA CANA

Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

Dan 9

PUNTA CANA

Iskoristićemo dan za uživanje na plaži i odmor. Ako volite spektakl i želite doživeti jedinstveno noćno iskustvo, fakultativno vas vodimo na pravo mesto!  Noćni život na Karibima je odličan, pa ni ovaj segment putovanja neće nedostajati. Najpoznatiji noćni klub je Coco Bongo, a mi ćemo imati priliku da ga obiđemo i provedemo nezaboravnu noć upravo ovde. U ovom klubu ćete zaista doživeti nezaboravno iskustvo i uživati u nastupima muzičkih i filmskih grupa.  Punta Cana ima mnogo noćnih klubova i barova koji nude raznoliku muziku, od latino ritmova i reggaetona do elektronske muzike i popa. Noćenje.

Dan 10

PUNTA CANA

Poseta ovom prelepom karipskom ostrvu omogućava priliku da se uronite u bogatu kulturu ove zemlje i doživite njen šarm i autentičnost. Dominikanska kuhinja je kombinacija španskih, afričkih i tajno-indijanskih uticaja. Probajte tradicionalna jela poput mofonga, sancocho i svežih morskih plodova.  Slobodan dan. Noćenje.

 

Dan 11

PUNTA CANA

Fakultativno ćemo posetiti i glavnu turističku atrakciju – ostrvo Saonu. Saona Island je poznata po svojoj spektakularnoj prirodnoj lepoti. Veliki deo ostrva je deo Nacionalnog parka „Cotubanamá“, koji je dom brojnim vrstama ptica, ribama i drugim morskim životinjama. Kao deo nacionalnog parka, čuva karakteristike tropskog raja.  Povratak  u hotel. Noćenje.

 

Dan 12- 13

PUNTA CANA

Slobodni dani za individualne aktivnosti. Osim plaža, okolina Punta Cane obiluje prirodnim lepotama, uključujući tropske šume, lagune i rezervate. Za one koji vole prirodu, plaže i tropsku lepotu, ova destinacija nudi mnogo više za istraživanje. Noćenje.

 

Dan 14 – 15

PUNTA CANA – BEOGRAD

Poslednjeg dana, polako pakujemo stvari i opraštamo se od ovog čarobnog ostrva. Transfer do aerodroma u  popodnevnim časovima. Let za Beograd sa presedanjem u večernjim časovima. Kraj programa.

Cene i uslovi

datum polaska: 12-11-2024 - datum povratka: 26-11-2024
Cena putovanja po osobi: 2199 eur - PROMO CENA VAŽI ZA PRVIH 6 PRIJAVA!2299 eur First minute - za prijave do 60 dana pre početka putovannja ili do popune grupe2399 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja ili do popune grupe

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karte sa svim taksama na relaciji Beograd – Punta Cana - Beograd
 • Svi transferi na destinaciji prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi 13 noćenja sa all inclusive uslugom u hotelu sa 4* (5* lokalna kategorizacija hotela)
 • SAMO ZA POLAZAK 30.11: 12 noćenja sa all inclusive uslugom u hotelu sa 4* (5* lokalna kategorizacija hotela)
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Tarjeta de Turista – turistička propusnica za boravak do 30 dana
 • Viza za ulazak u Dominikansku Republiku (Za državljane Srbije nije potrebna viza)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Individualni troškovi

Način plaćanja:

 • Prilkom prijave 300 eur - rezervacija putovanja
 • Ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • Poslednja rata maksimalnog iznosa 200 eur mora biti isplaćena najkasnije 2 nedelje pre početka putovanja
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Usled najnovijih dešavanja i promena cena goriva na svetskom tržištu konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni.
 • Putnici koji nisu drzavljani Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju
 • Za većinu destinacija potrebno je da pasoš važi još najmanje 6 meseci nakon dana završetka putovanja
Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

PUNTA CANA

Hotel kategorije 4* (5* lokalna kategorizacija hotela) nalazi se na obali Punta Cane, u mirnoj regiji Bavaro i istoimene plaže. Gostima pruža zadivljujući pogled na Karipsko more. Svaka soba je elegantno nameštena i opremljena modernim sadržajima kako bi se osigurao prijatan boravak. Impresivni hotel Punta Kana nudi raznoliko gastronomsko iskustvo sa nekoliko restorana i barova na licu mesta. Gosti mogu uživati u različitim kuhinjama, od lokalnih dominikanskih jela do internacionalnih favorita. Resort ima razne sadržaje koji zadovoljavaju potrebe svakog gosta. Bez obzira da li želite da se opustite pored bazena, ostanete aktivni u fitnes centru ili se razmazite u spa centru, ovde ima nešto za svakoga.

Fakultative

Santo Domingo

Celodnevni obilazak Santo Dominga započinjemo u ranim jutarnjim časovima. Transfer do Santo Dominga i avantura počinje. Prošetaćemo prvom pravom Američkom ulicom i obići Predsedničku palatu, Katedralu Amerike kao i Kolumbovu kuću. Odvojićemo vreme za šoping i obilazak pešaćke zone koja obiluje prodavnicama suvenira, lokalnim restoranima i zanatskim radnjama. Takođe pravimo pauzu za obilazak istorijske pećine Los Tres Ojos.

Cena izleta: 90€

U cenu izleta je uključeno:

 • Transfer
 • Ručak
 • Ulaznice za lokalitete
 • Vodič
Coco Bongo

Vodimo Vas u najbolji klub na Dominikanskoj Republici – Coco Bongo. Obećavamo zagarantovano dobar provod sve dok Vas noge ne zabole. Coco Bongo nije klub u kojem se samo pleše, već jedan projekat u kome ćete doživeti najbolji provod. Uživaćete u nastupima raznim mizičkim i filmskim grupama, a animacija i efekti će Vas ostaviti bez daha. Uživamo u neograničenom piću i posebnom tretmanu do ranih jutarnjih časova.

Cena izleta: 95€

U cenu izleta je uključeno:

 • Transfer
 • Neograničeno piće tokom cele noći
 • Show program
 • Vodič
Ostrvo Saona

Saona je tropsko rajsko ostrvo  smešteno na jugozapadu Dominikanske Republike, gde se beli pesak meša sa tirkizno plavim vodama. Velike palme pružaju prijatnu hladovinu koja štiti od intenzivnog sunca.

Ukrcavamo se na katamaran gde ćemo uživati u neverovatnom i nezaboravnom izletu uz ritam muzike i zabave duž jugoistočne obale gde se Atlantski okean i Karipsko more susreću prema ostrvu  Saona. Imaćemo priliku da plovimo i katamaranom i brzim brodom kroz idiličnu obalu istočnog nacionalnog parka, uživajući u pogledu na mangrove i kanal Catuano, dok ne stignemo do prirodne lagune ispred Saone.

Nakon nezaboravnog plivanja u prirodnoj laguni Palmilla s divovskim morskim zvezdama u Karipskom moru, krenućemo prema netaknutim plažama okruženim palmama s kristalno čistim vodama, kokosovom vodom i ukusnim dominikanskim buffetom.

Cena izleta: 90€

U cenu izleta je uključeno:

 • Transfere
 • Piće na brodu
 • Ručak
 • Vodič
Krstarenje Punta Canom

Vežite se, krećemo 😊

Uživamo u prelepom pogledu na Karibe sa našeg katamarana na kojem ćemo provesti dan. Domaćini na katamaranu će se pobrinuti za dobar provod na brodu, uz neograničeno piće i grickalice. Takođe imaćemo pauzu za ronjenje i istraživanje podvodnog sveta, a posetićemo i prirodne bazene u kojima se nalaze otvoreni barovi.

Cena izleta: 70€

U cenu izleta uključeno:

 • Transfere
 • Piće i grickalice
 • Ronjenje
 • Vodič
Share on TwitterShare on Facebook