• +381 60 490 6900
 • +381 60 490 2900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića Bana 22, Beograd

TAJLAND LETO - 15 dana

TAJLAND LETO - 15 dana

TAJLAND LETO - 15 dana

 

TERMINI:

 

05. JUL – 19. JUL  | First minute 1649 eur | Regular 1749 eur

 

09. AVG – 23. AVG – 15 DANA / BANGKOK – KOH PHANGAN – program možete pogledati klikom na link.

 

* * * PAKET OD 5 OBILAZAKA (IZLETA) UKLJUČEN U CENU PUTOVANJA * * *

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – DUBAI

Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme. Krećemo ka Tajlandu, zemlji budizma i rajskih plaža. Let do Pattaye sa presedanjem u Dubaiju.

 

Dan 2

DUBAI – PATTAYA – BANGKOK (1 noćenje)

Nastavak leta ka Tajlandu. Sletanje u Pattayu u jutarnjim časovima. Organizovan transfer do hotela u Bangkoku. Bangkok je jedan od najposećenijih i najinteresantnijih gradova u Aziji. Prestonica zemlje je od 1782. godine. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona, spoj nespojivog, ogromnih palata i hramova u starom delu grada i nebodera u novom delu. Prvi dan je rezervisan za odmor i upoznavanje azijske kuhinje. Noćenje.

 

Dan 3

BANGKOK (1 noćenje)

Dan rezervisan za razgledanje Tajlandske prestonice. Nakon doručka krećemo u obilazak starog dela Bangkoka, Velike kraljevske palate (Grand Palace) u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, kao i u obilazak hramova Wat Arun (Hram izlazećeg sunca) i Wat Pho (Hram ležećeg Bude). U večernjim satima, u slobodno vreme, za obilazak tu su i čuveni Red Light District Bangkoka – Soi Cowboy i Patpong… Očekujte neočekivano. Noćenje.

 

Dan 4 – 5

BANGKOK (2 noćenja)

Dan rezervisan za fakultativni izlet Floating Market i Train market – dve pijace koje svakako spadaju u najneobičnije i najinteresantnije na svetu. Sledeći dan je slobodan. Imaćemo priliku da kupimo poneki suvenir i provedemo nezaboravno vreme. Noćenje.

 

Dan 6

BANGKOK – KOH PHANGAN (1 noćenje)

U jutarnjim časovima napuštamo Bangkok. Let za Surat Thani lokalnom avio kompanijom. Organizovan transfer do Donsak luke, odakle brodom putujemo do Koh Phangana (Thong Sala Pier). Transfer do hotela. Dolazak na Koh Phangan u popodnevnim časovima. Nakon check-in-a, upoznavanje sa ostrvom. Noćenje.

 

Dan 7 – 12

KOH PHANGAN (6 noćenja)

Sledi boravak na jednom od najegzotičnijih ostrva i po mnogima najlepšem na svetu, sa još uvek netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koji rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva. To je mesto ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima „Savadikap“. Uživamo u egzotičnim plažama, meditiramo, istražujemo prirodu. Ovo ostrvo je poznato po dobrim žurkama, od kojih su najpopularnije Fool Moon Party, Half Moon Party, Shiva Moon i Waterfall party.

 

Moći ćete da partijate kad poželite, ali i da se izležavate na zabačenim tropskim plažama daleko od civilizacije. Možemo iznajmiti džipove i motore i obići celo ostrvo uzduž i popreko ili fakultativno ići na ronjenje. Sa površinom od oko 167 kvadratih kilometara, Koh Phangan je peto po veličini ostrvo na Tajlandu. Ime ovog ostrva potiče od reči „ngan“ što u prevodu na južno tajlandskom dijalektu znači peščani sprud. Imaćemo priliku i da fakultativno odemo do ostrva Koh Samui i da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražimo njegove džungle, vidimo najveće znamenitosti ostrva i kupamo se na prelepim vodopadima. Koh Phangan je ostrvo okruženo savršenim plažama, toliko da se ne zna koja je lepša od koje, a najpoznatije ćemo obići u okviru fakultativnog izleta.

 

Dan 13

KOH PHANGAN – KRABI (1 noćenje)

Check-out iz hotela. U jutarnjim časovima napuštamo Koh Phangan, brodom putujemo do Donsak luke, opraštamo se od predivnih ostrva istočnog Tajlanda. Organizovan transfer od luke do Krabija. Smeštaj u hotel i noćenje na Krabiju.

 

Dan 14

KRABI (1 noćenje)

U Krabiju ćemo uživati u neverovatnoj prirodi – peskovite bele plaže sa jedne i prelepe tropske šume sa druge strane, zaista čine ovaj predeo rajskim! Kao biser Andamanskog mora, Krabi je poznat po velikim stenama koje izlaze iz vode. Ima ih oko 200, a mnogima od njih se može pristupiti samo s mora. Neke od njih dostižu visinu i do 100m, a sa prelepim plažama koje ih okružuju, koralnim grebenima i sistemom pećina stvaraju prizor nečeg potpuno magičnog. Za sve one željne avanture, dostupno je i jedinstveno iskustvo istraživanja kako nacionalnih i parkova prirode, tako i podvodnog i morskog sveta. Predlog za obilazak svakako jeste Tiger Cave Temple, do kojeg možete doći preskakanjem prepreke u vidu 1237 stepenika! Na samom vrhu se nalazi i statua Bude visine 99 m odakle se pruža pogled od 360 stepeni, verovatno jedan od najlepših koje ćete ikad videti ili doživeti. Iako za neke ne bude snage da stignu do samog vrha, pogled čak i sa određenog dela stepenica je ništa manje veličanstven. Bogatstvo džungle, milion nijansi zelene, mirisi egzotičnog cveća i biljaka – to je ono što su tropi, to je ono što je Krabi. Noćenje.

 

Dan 15

KRABI – BEOGRAD

Jutarnji transfer do aerodroma na Krabiju. Let za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd u večernjim časovima istog dana. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

datum polaska: 05-07-2024 - datum povratka: 19-07-2024
Cena putovanja po osobi: 1649 eur First minute - za prijave do 60 dana pre početka putovanja ili do popune grupe1749 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja ili do popune grupe

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Pattaya – Krabi – Beograd
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2) na bazi 4 noćenja sa doručkom u Bangkoku
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2) na bazi 7 noćenja sa doručkom na Koh Phanganu
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2) na bazi 2 noćenja sa doručkom na Krabiju
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Bangkok - Surat Thani - Bangkok
 • Trajekt na relaciji Donsak Pier – Thong Sala Pier (Koh Phangan) – Donsak Pier
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka
 • Paket obilazaka i atrakcija:

- Obilazak starog dela Bangkoka

- Velika kraljevska palata (Grand Palace)

- Hram Wat Arun (Hram izlazećeg sunca)

- Hram Wat Pho (Hram ležećeg Bude)

- Vožnja čamcem kanalima reke Čao Praja

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Tajland 70 EUR + usluga viziranja
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Trokrevetna soba (na upit)
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi
 • Boravišna taksa (plaća se na licu mesta u smeštaju)

Način plaćanja:

 • prilkom prijave 300 eur - rezervacija putovanja
 • ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • poslednja rata mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Usled najnovijih dešavanja i promena cena goriva na svetskom tržištu konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju
 • Za većinu destinacija potrebno je da pasoš važi još najmanje 6 meseci nakon dana završetka putovanja
Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

BANGKOK

Hotel kategorije 2-3* lociran je u blizini Khao San Road-a, centralnog mesta okupljanja turista u Bangkoku. Poseduje restoran, bar i otvoreni bazen na krovu. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KOH PHANGAN

Resort kategorije 3* je lociran je u Mae Haad-u, pored plaže. Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, terasom, TV-om, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KRABI

Hotel kategorije 3* se nalazi na 10 minuta hoda od plaže Ao Nang. Smeštaj raspolaže dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, TV-om, električnim kuvalom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

Fakultative

Floating market i Train market (privatna tura)

Ovaj fakultativni izlet uključuje obilazak Maeklong Railway Market-a, jedne od najpoznatijih pijaca na Tajlandu, kao i ploveće pijace – Damnoen Saduak Floating Market.

Ono što Maeklong Railway Market čini posebnim jeste to što se, verovali ili ne, nalazi na sred železničke pruge. Nekoliko puta dnevno voz prolazi direktno kroz pijacu, a kako bismo uhvatili taj trenutak, krenućemo iz hotela rano ujutru. Kada začuju sirenu voza, trgovci brzo i uvežbano spuštaju tende i pakuju svoje proizvode. Nakon što voz prođe, oni podjednako brzo vraćaju pijacu u prvobitno stanje, a ona tada izgleda kao i svaka druga – prepuna povrća, voća i tradicionalnih tajladskih namirnica. Inače, ova železnička linija saobraća svakodnevno po nekoliko puta.

Put nas dalje vodi na još jednu pijacu, onu na vodi, gde se roba prodaje i kupuje iz čamaca. Datira još iz davnih perioda, kada je vodeni transport bio izuzetno važan deo svakodnevnog funkcionisanja. Danas je Damnoen Saduak Floating Market pre svega turistička atrakcija, koja omogućava brojnim turistima da bolje upoznaju kulturu i način života domaćeg stanovništva. Ovde ćemo osetiti pravi duh tajlandskog života; videćemo kako funkciniše trgovina “sa vode”: ukrcaćemo se u čamce i potom, iz njih razgledati i kupovati najrazličitije voće i povrće karakteristično za Tajland: rambutan, dragon fruit, mango, ananas… i probati neke od gotovih tajlandskih specijaliteta među kojima su najpopularnije Som Tum (salata sa papajom) i Boat Noodles (nudle sa svinjetinom i junetinom u soja sosu), a zasladićemo se i čuvenim Mango sticky rice-om (mango sa pirinčem). Na ovoj pijaci se mogu naći i različiti suveniri i predmeti tipični za Tajland.

Cena izleta: 55€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do Train Market-a i Floating Market-a (kombi i brodić)
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Vožnja čamcima po Floating Market-u
 • Ručak
Samui Island Safari (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta imaćete priliku da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražite džungle Koh Samuija, vidite najveće znamenitosti ostrva i kupate se na prelepim vodopadima. Nasa prva stanica su najzabačeniji delovi džungle gde ćemo imati priliku da se kupamo na Namuang vodopadu i posetimo čarobni Secret Buddha Garden. Nakon toga se penjemo na vidikovac na kom ćemo napraviti pauzu za ručak, uživati u tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i diviti se lepoti ostrva. Obilazimo i Big Buddha hram na čijem se ulazu nalazi pozlaćena statua Bude koja je visoka 12 m i hram sa mumijom poznatog tajlandskog monaha. 

Cena izleta: 65€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz 
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Koh Phangan – obilazak najlepših plaža (privatna tura)

Fakultativni izlet tokom kog ćete imati priliku da istražite i kupate se na najlepšim plažama Koh Phangana. Koh Phangan je ostrvo okruženo savršenim plažama, toliko da se ne zna koja je lepša od koje. Tu su Zen beach, Secret beach, Haad Yao, Salad beach, Koh Ma, Malibu beach, Bottle beach, Thong Nai Pan beach i mnoge druge. Mi ćemo obići tri plaže, kako bismo mogli svaku da doživimo u potpunosti. Naša prva stanica je idilična plaža – Secret Beach. Beli pesak u koji možete uroniti, mirna voda za opuštanje. Nakon brčkanja i opuštanja, nastavljamo put ka sledećoj plaži – Salad beach, prelepoj plaži sa mekim belim peskom, koga sa jedne strane okružuje primamljiva voda koja je idealna za kupanje, a sa druge visoke palme. Sledi sunčanje, kupanje ili uživanje u igri frizbija, kokteli, voćni šejkovi, dobra hrana. Pravimo pauzu za ručak. Potom nastavljamo na plažu Mae Haad, gde uživamo u bogatoj flori i fauni Tajlandskog zaliva. Fotkamo se i ispijamo koktele zavaljeni u ležaljkama.

Cena izleta: 45€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Ang Thong Marine Nacionalni park

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak jednog od najlepših nacionalnih parkova na Tajlandu, Ang Thong Marine Park-a brodom. Naša prva stanica je ostrvo Koh Paluay, jedino naseljeno od preko 50 ostrva Ang Thong Marine Park-a. Na Koh Paluay-u se stanovništvo pretežno bavi ribolovom, posetićemo i Mae Koh ostrvo na kome se nalazi jezero Emerald Lake, poznato po scenama iz filma „The Beach“ sa Leonardo de Capriom. Penjemo se na vidikovac sa kog se pruža spektakularan pogled na ostrva Ang Thong Marine Park-a i uživamo u netaknutoj prirodi, istražujemo pećine, skrivene lagune i plaže sa sitnim belim peskom.  U povratku idemo na snorkeling u okolini Koh Wao ostrva i divimo se čudesnom podvodnom svetu.

Cena izleta: 80€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer brodom do Ang Thong Marine Park-a
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Oprema za snorkeling
 • Vožnja kanuima
 • Sokovi i voda na brodu
 • Ručak
 • Takse za nacionalni park
Share on TwitterShare on Facebook