TAJLAND FEB – LAST MINUTE! - 19 dana

TAJLAND FEB – LAST MINUTE! - 19 dana

 

LAST MINUTE AKCIJA 999 EUR –  VAŽI ZA POSLEDNJA 4 MESTA USLED ODUSTAJANJA OD PUTOVANJA!!!

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – BANGKOK

Došlo je vreme da krenemo na ovo dugo iščekivano putovanje, dok napolju veje sneg mi napuštamo Beograd i krećemo u neke toplije krajeve. Sastanak na aerodromu ‘’Nikola Tesla’’ u dogovoreno vreme. Ostavljamo hladnu zimu za sobom i krećemo ka Tajlandu, zemlji budizma i rajskih plaža.

 

Dan 2 – 6

BANGKOK (5 noćenja)

Slećemo u Bangkok, transfer do hotela smeštenog u centru Bangkoka.

Bangkok je jedan od najposećenijih i najinteresantnijih gradova u Aziji. Prestonica zemlje je od 1782. godine. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona, spoj nespojivog, ogromnih palata i hramova u starom delu grada i nebodera u novom delu. Zovu ga još gradom anđela i azijskim Njujorkom.

Za ovih pet dana planiramo da idemo u obilazak starog dela Bangkoka, Velike kraljevske palate (Grand Palace) u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, kao i u obilazak hramova Wat Arun (Hram izlazećeg sunca), Wat Poo (Hram ležećeg Bude) i Golden Mount (Wat Saket)…Posetićemo i Kinesku četvrt i Hram Wat Traimit sa zlatnom statuom Bude teškom 5,5 tona. U večernjim satima ićićemo u Red Light District Bangkoka – Soi Cowboy i Patpong. Očekujte neočekivano 🙂

 

Nećete moći da odlučite šta pre da uzmete od onoga što ovaj impresivan grad može da vam ponudi;  vožnje Tuk tuk-om i čamcima koji redovno saobraćaju kao linije gradskog prevoza, thai masaže, veliki tržni centri u kojima možete da kupite sve što vam je potrebno po više nego pristupačnim cenama, raznolika tajlandska kuhinja… Na ulicama Bangkoka nema čega nema, moći ćete da probate čak i skakavce, crve i ostale insekte 🙂

Pravićemo izlet na Floating Market (ploveću pijacu) na kome ćemo kupiti poneki suvenir. Treba posetiti i Siam Ocean World Aquarium gde ćete imati priliku da plivate sa Tigar ajkulama… Obilazimo i staru prestonicu Sijama, Ayutthaya. Posetićemo istorijski park Ayutthaya koji se prostire na skoro 300 hektara i svrstan je u kulturnu baštinu UNESCO-a 1981. godine. U okviru kompleksa nalaze se ostaci luksuznih palata, visokih tornjeva i budističkih hramova…

 

Dan 7

BANGKOK – PHUKET 

Pakujemo stvari, napuštamo Bangkok i krećemo ka jugozapadnom Tajlandu, gde ćemo uživati na prelepim plažama plavog Andamanskog mora. Stižemo na ostrvo Phuket, transfer do smeštaja u Patong Beach-u, koji važi za jedno od najposećenijih turističkih mesta na Tajlandu. Noćenje.

 

Dan 8 – 11

PHUKET (4 noćenja)

More i prelepe plaže, uvale, brda, stene, zelenilo  čine okruženje veoma bogatim i lepim. Mnoštvo klubova i barova interesantnog sadržaja, duge peščane plaže i dobro organizovani izleti do susednih ostrva glavni su razlog velike popularnosti ovog mesta. Idemo na fakultativni izlet koji uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Tokom izleta obilazimo najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Idemo I na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach na kojoj živi na stotine majmuna. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. 

Imaćemo priliku da posetimo i najlepša ostrva u Andamanskom moru. Raya ostrvo je prelepo, neokrnjeno tropsko ostrvo koje je udaljeno svega 12km od južne obale Puketa. Osim Raya ostrva, upoznaćemo se sa lepotama predivnih plaža, ostrva Coral koje nudi i odličan snorkeling kao i širok izbor vodenih sportova. Poznato je po lepim, belim peščanim plažama, kristalno čistoj vodi i raznovrsnim podvodnim svetom. Snorkeling sa retkim životinjskim vrstama, kroz koralne grebene i stene, kao i rajski odmor na dugim peščanim plažama uz plitko plavo more, neke su od atrakcija ovog fakultativnog izleta.

 

Dan 12

PHUKET – KOH SAMUI

U jutarnjim časovima transfer do Donsak luke odakle brodom putujemo do Koh Samui-ja. Transfer do hotela koji se nalazi u centralnom mestu zbivanja na ostrvu – Chaweng beach-u. Noćenje.

 

Dan 13 – 16

KOH SAMUI (4 noćenja)

Ovo ostrvo pored izobilja sunca i magičnih plaža poseduje i brojne budističke hramove, vodopade, živopisna sela… Ostrvo je poznato i po raznovrsnom noćnom provodu, tako da nećete imati vremena za odmor. Preko dana ćemo se provoditi na dnevnim Nikki Beach žurkama i obilaziti najlepše plaže u okolini. Fakultativno idemo i na dnevnu safari turu, koja uključuje vožnju džipovima kroz džunglu Koh Samuija, obilazak Kunaram Tample, Secret Buddha Garden i kupanje na Namuang vodopadu.

Dan 17

KOH SAMUI – BANGKOK 

Napuštamo Koh Samui, brodom putujemo do Surathanija, opraštamo se od predivnih ostrva. Od Surathanija noćna vožnja autobusom do Bangkoka. Noćna vožnja autobusom.

 

Dan 18

BANGKOK (1 noćenje)

Transfer do smeštaja. Po želji mogu se obići još par zanimljivih destinacija, forenzički muzej, Chutachak pijaca, Bayoky Sky Hotel – najviša zgrada Bangkoka, još jedan šoping… 

Dan 19 – 20

BANGKOK – BEOGRAD

Napuštamo ovu prelepu zemlju u nadi da ćemo se uskoro ponovo vratiti. Transfer do aerodroma u popodnevnim časovima, let za Beograd. Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.

Cene i uslovi

datum polaska: 24-02-2020 - datum povratka: 14-03-2020
Cena putovanja po osobi: 999 eur - LAST MINUTE CENA VAŽI ZA POSLEDNJA 4 MESTA!1149 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Bangkok - Beograd
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Bangkok - Phuket
 • Smeštaj u hotelima 3* ( 1 /2 ,1/3 sobe ) na bazi 16 noćenja 
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Tajland 50 eura
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uzeti u agenciji )
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi
 • Doplata za avio transfere na destinaciji

Način plaćanja:

 • prilkom prijave 200 eur - rezervacija putovanja
 • ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • poslednja rata mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.

Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

BANGKOK 

Hotel kategorije 3* lociran je u blizini Khao San Road-a, centralnog mesta okupljanja turista. Poseduje restoran, bar i otvoren bazen. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

PHUKET

Hotel kategorije 3* lociran je u Patong Beach-u, na 10 minuta hoda od plaže i Bangla Road ulice koja je poznata po dobrom noćnom provodu. Poseduje restoran, bar, spa i dva bazena, od kojih je jedan na krovu. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa terasom, klima-uređajem, sefom, mini-barom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KOH SAMUI

Hotel kategorije 3* lociran je u Chaweng beach-u, na 5 minuta hoda od plaže. Poseduje restoran i otvoreni bazen. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa balkonom, klima-uređajem, frižiderom, TV-om, besplatnim Wi-Fi internetom.

Fakultative

Raya i Coral ostrva

Ovaj celodnevni izlet objedinjuje dva najlepša ostrva u Andamanskom moru koja se nalaze u neposrednoj blizini Puketa. Raya ostrvo je prelepo, neokrnjeno tropsko ostrvo koje je udaljeno svega 12km od južne obale Puketa. Poznato je po lepim, belim peščanim plažama, kristalno čistoj vodi i raznovrsnim podvodnim svetom. Pored predivnih plaža, ostrvo Coral nudi i odličan snorkeling kao i širok izbor vodenih sportova. Ostrvo je okruženo raznobrojnim koralnim grebenima te otuda i dolazi njegovo ime. Snorkeling sa retkim životinjskim vrstama, kroz koralne grebene i stene, kao i rajski odmor na dugim peščanim plažama uz plitko plavo more, neke su od atrakcija ovog fakultativnog izleta.

Cena izleta: 55€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do luke
 • Povratni transfer brodom do ostrva
 • Oprema za snorkeling
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Koh Phi Phi i Khai ostrva (privatna tura)

Celodnevni izlet uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom (privatni transfer). Phi Phi arhipelag je grupacija od 6 ostrva, od kojih su najznačajniji i najposećeniji Phi Phi Don i Phi Phi Leh. Naša prva stanica je najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Nakon obilaska Phi Phi Don-a zaustavićemo se na drugom po veličini Phi Phi Leh, gde ćete imati priliku da se kupate na jednim od najlepših plaža na svetu. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach, na kojoj živi na stotine majmuna. Pravimo nezaboravne fotografije i hranimo majmune u njihovom prirodnom staništu, dok se istovremeno divimo horizontu i kristalno plavom moru. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. Inače, ovaj arhipelag u svetu je postao poznat nakon snimanja čuvenog filma sa Leonardom DiCapriom – ”The Beach“.

Cena izleta: 65€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do Phi Phi ostrva i Khai ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
 • Oprema za snorkeling
 • Voće i sokovi na gliseru
 • Takse za nacionalni park
Floating market i Train market (privatna tura)

Ovaj fakultativni izlet uključuje obilazak Maeklong Railway Market-a, jedne od najpoznatijih pijaca na Tajlandu, kao i ploveće pijace – Damnoen Saduak Floating Market.

Ono što Maeklong Railway Market čini posebnim jeste to što se, verovali ili ne, nalazi na sred železničke pruge. Nekoliko puta dnevno voz prolazi direktno kroz pijacu, a kako bismo uhvatili taj trenutak, krenućemo iz hotela rano ujutru. Kada začuju sirenu voza, trgovci brzo i uvežbano spuštaju tende i pakuju svoje proizvode. Nakon što voz prođe, oni podjednako brzo vraćaju pijacu u prvobitno stanje, a ona tada izgleda kao i svaka druga – prepuna povrća, voća i tradicionalnih tajladskih namirnica. Inače, ova železnička linija saobraća svakodnevno po nekoliko puta.

Put nas dalje vodi na još jednu pijacu, onu na vodi, gde se roba prodaje i kupuje iz čamaca. Datira još iz davnih perioda, kada je vodeni transport bio izuzetno važan deo svakodnevnog funkcionisanja. Danas je Damnoen Saduak Floating Market pre svega turistička atrakcija, koja omogućava brojnim turistima da bolje upoznaju kulturu i način života domaćeg stanovništva. Ovde ćemo osetiti pravi duh tajlandskog života; videćemo kako funkciniše trgovina “sa vode”: ukrcaćemo se u čamce i potom, iz njih razgledati i kupovati najrazličitije voće i povrće karakteristično za Tajland: rambutan, dragon fruit, mango, ananas… i probati neke od gotovih tajlandskih specijaliteta među kojima su najpopularnije Som Tum (salata sa papajom) i Boat Noodles (nudle sa svinjetinom i junetinom u soja sosu), a zasladićemo se i čuvenim Mango sticky rice-om (mango sa pirinčem). Na ovoj pijaci se mogu naći i različiti suveniri i predmeti tipični za Tajland.

Cena izleta: 45€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do Train Market-a i Floating Market-a (kombi i brodić)
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Vožnja čamcima po Floating Market-u
 • Ručak
Samui Island Safari (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta imaćete priliku da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražite džungle Koh Samuija, vidite najveće znamenitosti ostrva i kupate se na prelepim vodopadima. Nasa prva stanica su najzabačeniji delovi džungle gde ćemo imati priliku da se kupamo na Namuang vodopadu i posetimo čarobni Secret Buddha Garden. Nakon toga se penjemo na vidikovac na kom ćemo napraviti pauzu za ručak, uživati u tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i diviti se lepoti ostrva. Obilazimo i Big Buddha hram na čijem se ulazu nalazi pozlaćena statua Bude koja je visoka 12 m i hram sa mumijom poznatog tajlandskog monaha. 

Cena izleta:  60€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz 
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Ayutthaya (privatna tura)

Celodnevni izlet uključuje obilazak Ayutthaye, grada koji je osnovan u XlV veku i bio je prestonica tadašnjeg Sijama. U toku izleta posetićemo istorijski park Ayutthaya koji se prostire na skoro 300 hektara i svrstan je u kulturnu baštinu UNESCO-a 1981. godine. U okviru kompleksa nalaze se ostaci luksuznih palata, visokih tornjeva i budističkih hramova. Simbol parka je Budina glava u smokvinom drvetu, a najpoznatija i najvrednija građevina je hram Wat Ratchaburana. Nakon obilaska istorijskog parka posetićemo palatu Bang Pa-In (Letnju palatu) iz XVII veka. Unutar palate, možete videti savršen spoj orijentalne i zapadne arhitekture sa velikim ribnjakom koji je okružen elegantnim kraljevskim zgradama za stanovanje i monumentalnim kulama. Posetićemo i plutajući paviljon Aisawan Thipaya, izgrađen unutar ribnjaka, uživati u prelepim parkovima i naučiti dosta toga o periodu sijamskog carstva.

Cena izleta:  40€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Share on TwitterShare on Facebook