Nesumnjivo je da će svako ko poseti ovo „Ostrvo bogova“ kroz aranžman putovanje na Bali uživati u lepotama tropskog mora i u beskrajnom izležavanju na peščanim plažama koje oduzimaju dah. Ostrvo Bali bogato je raznovrsnim plažama: neke su nastale od velikih, oštrih stena, kao i od korala ili lave.

Zbog toga, pesak im može biti beo, žut, pa čak i crn. Bez obzira da li ćete se odlučiti za naizgled bezgraničnu, snežno belu plažu Nyang Nyang,

Nyang Nyang plaza na Baliju Disko Drugar

ili koralnu plažu sa mnoštvom malih pećina i impozantnih stena – Padang Padang,

Padang Padang plaza na Baliju Disko Drugar

bićete zadivljeni prizorima koje ostrvo Bali poseduje i, za sada, uspešno čuva od opšte modernizacije i globalizacije ostatka sveta.

Plaže na Baliju od kojih će vam zastati dah – u nastavku 🙂

Seminyak

Zovu je i „Majami u Indoneziji“. Ako volite surfovanje, Seminyak će vam biti „must have“ plaža. Ako želite da nastavite provod na plaži tokom i posle zalaska sunca, klubove na plaži potražite upravo na plaži Seminyak

Seminyak plaza na Baliju Disko Drugar

Nusa Dua

Sama plaža je peščana sa peskom bele boje, ali svetski „džet set“ je obožava jer je načičkana luksuznim hotelima poznatih svetskih lanaca.

Nusa Dua plaza Bali Disko Drugar

I za kraj – ljubitelji BOHO stila života – na Baliju ćete pronaći svoj RAJ. Plaža Canggu obiluje boho šik klubovima, u kojima će ispijanje koktela i uživanje u zalasku sunca – biti POSEBAN DOŽIVLJAJ. 

Canggu plaza Bali Disko Drugar