• +381 60 490 6900
 • +381 60 490 2900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića Bana 22, Beograd

TAJLAND MINI AVANTURA - 16 dana

TAJLAND MINI AVANTURA - 16 dana

TAJLAND MINI AVANTURA - 16 dana

 
TERMINI:
 

 

19. MAR – 03. APR  |  Promo  1549 eur  |  First minute  1649 eur |  Regular 1749 eur

 

* * * PAKET OD 5 OBILAZAKA (IZLETA) UKLJUČEN U CENU PUTOVANJA * * *

 

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – DUBAI

Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme. Krećemo ka Tajlandu, zemlji budizma i rajskih plaža. Let do Pattaye sa presedanjem u Dubaiju.

 

Dan 2

DUBAI – PATTAYA – BANGKOK

Nastavak leta ka Tajlandu. Sletanje u Pattayu u večernjim časovima. Organizovan transfer do hotela u Bangkoku. Smeštaj u hotelu u centru grada. Upoznavanje sa okolinom. Bangkok je jedan od najposećenijih i najinteresantnijih gradova u Aziji. Prestonica zemlje je od 1782. godine. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona, spoj nespojivog, ogromnih palata i hramova u starom delu grada i nebodera u novom delu. Prvi dan je rezervisan za odmor i upoznavanje azijske kuhinje. Noćenje.

 

Dan 3 

BANGKOK

Dan rezervisan za razgledanje Tajlandske prestonice. Nakon doručka krećemo u obilazak starog dela Bangkoka, Velike kraljevske palate (Grand Palace) u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, kao i u obilazak hramova Wat Arun (Hram izlazećeg sunca) i Wat Pho (Hram ležećeg Bude). U večernjim satima, u slobodno vreme, za obilazak tu su i čuveni Red Light District Bangkoka – Soi Cowboy i Patpong… Očekujte neočekivano. Noćenje.

 

Dan 4

BANGKOK

Dan rezervisan za fakultativni izlet Floating Market i Train market – dve pijace koje svakako spadaju u najneobičnije i najinteresantnije na svetu. Noćenje.

 

Dan 5

BANGKOK – PHUKET

Slobodno vreme do polaska na Phuket. Napuštamo Bangkok u prepodnevnim časovima i krećemo na Phuket gde ćemo da odmaramo i uživamo na prelepim plažama. Transfer do aerodroma. Let do Phuketa lokalnom avio kompanijom. Stižemo na ostrvo Phuket u popodnevnim časovima, transfer do smeštaja u Patong Beach-u i upoznavanje sa okolinom. Noćenje.

Dan 6 – 8

PHUKET (3 noćenja)

Phuket je najveće tajlandsko ostrvo koje je mostom povezano sa kopnom. More i prelepe plaže, uvale, brda, stene, zelenilo čine okruženje veoma bogatim i lepim. Patong Beach važi za jedno od najposećenijih turističkih mesta na Tajlandu. Mnoštvo klubova i barova interesantnog sadržaja, duge peščane plaže i dobro organizovani izleti do susednih ostrva glavni su razlog velike popularnosti ovog mesta. Idemo na fakultativni izlet koji uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Tokom izleta obilazimo najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach na kojoj živi na stotine majmuna. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. Idemo i na fakultativni izlet koji uključuje obilazak najlepših ostrva nacionalnog parka Phan Nga Bay brodom. Tokom izleta ćemo obići ostrva Panak i Koh Hong, gde ćemo jedino kanuima uspeti da dopremo do najskrivenijih pećina i laguna. Sledeća ostrva koja ćemo posetiti su Raya & Coral ostrva poznata po svojim kristalno čistim vodama i spektakularnim koralnim grebenima. Ovaj izlet nudi savršenu ravnotežu između avanture i opuštanja te pruža priliku da se istraže predivni morski ekosistemi i krajolici Phuketa. Na izletima ćemo videti pejzaže koji ostavljaju bez daha, a noću akcijamo po lokalnim klubovima, idemo na Simon Cabaret Ladyboy Show sa transvestitima, a česte su i velike žurke na plažama gde možete čuti svetski poznate DJ-eve.

 

Dan 9

PHUKET – KOH PHANGAN

U jutarnjim časovima transfer do Donsak luke, odakle brodom putujemo do Koh Phangana. Transfer do hotela koji se nalazi u centralnom mestu zbivanja na ostrvu – Haad Rin-u. Nakon check-in-a upoznavanje sa ostrvom. Noćenje.

 

Dan 10 – 13

KOH PHANGAN (4 noćenja)

Sledi boravak na jednom od najegzotičnijih ostrva i po mnogima najlepšem na svetu, sa još uvek netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koji rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva. To je mesto ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima „Savadikap“. Uživamo u egzotičnim plažama, meditiramo, istražujemo prirodu. Ovo ostrvo je poznato po dobrim žukama, od kojih su najpopularnije Full Moon Party, Half Moon Party, Shiva Moon i Waterfall party.

Moći ćete da partijate kad poželite, ali i da se izležavate na zabačenim tropskim plažama daleko od civilizacije. Možemo iznajmiti džipove i motore i obići celo ostrvo uzduž i popreko ili fakultativno ići na ronjenje. Sa površinom od oko 167 kvadratih kilometara, Koh Phangan je peto po veličini ostrvo na Tajlandu. Ime ovog ostrva potiče od reči „ngan“ što u prevodu na južno tajlandskom dijalektu znači peščani sprud. Imaćemo priliku i da fakultativno odemo do ostrva Koh Samui i da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražimo njegove džungle, vidimo najveće znamenitosti ostrva i kupamo se na prelepim vodopadima. Koh Phangan je ostrvo okruženo savršenim plažama, toliko da se ne zna koja je lepša od koje, a najpoznatije ćemo obiću u okviru fakultativnog izleta.

 

Dan 14

KOH PHANGAN – KRABI

Check-out iz hotela U jutarnjim časovima napuštamo Koh Phangan, brodom putujemo do Donsak luke, opraštamo se od predivnih ostrva istočnog Tajlanda. Organizovan transfer od luke do Krabija. Smeštaj u hotel i noćenje na Krabiju.

 

Dan 15

KRABI 

U Krabiju ćemo uživati u neverovatnoj prirodi – peskovite bele plaže sa jedne i prelepe tropske šume sa druge strane, zaista čine ovaj predeo rajskim! Kao biser Andamanskog mora, Krabi je poznat po velikim stenama koje izlaze iz vode. Ima ih oko 200, a mnogima od njih se može pristupiti samo s mora. Neke od njih dostižu visinu i do 100m, a sa prelepim plažama koje ih okružuju, koralnim grebenima i sistemom pećina stvaraju prizor nečeg potpuno magičnog. Za sve one željne avanture, dostupno je i jedinstveno iskustvo istraživanja kako nacionalnih i parkova prirode, tako i podvodnog i morskog sveta. Predlog za obilazak svakako jeste Tiger Cave Temple, do kojeg možete doći preskakanjem prepreke u vidu 1237 stepenika! Na samom vrhu se nalazi i statua Bude visine 99 m odakle se pruža pogled od 360 stepeni, verovatno jedan od najlepših koje ćete ikad videti ili doživeti. Iako za neke ne bude snage da stignu do samog vrha, pogled čak i sa određenog dela stepenica je ništa manje veličanstven. Bogatstvo džungle, milion nijansi zelene, mirisi egzotičnog cveća i biljaka – to je ono što su tropi, to je ono što je Krabi. Noćenje.

 

Dan 16

KRABI – BEOGRAD

Jutarnji transfer do aerodroma na Krabiju. Let za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd u večernjim časovima istog dana. Kraj putovanja.

 

 

Cene i uslovi

datum polaska: 19-03-2024 - datum povratka: 03-04-2023
Cena putovanja po osobi: 1549 eur - PROMO CENA VAŽI ZA PRVIH 6 PRIJAVA!1649 eur First minute - za prijave do 60 dana pre početka putovanja ili do popune grupe1749 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja ili do popune grupe

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Pattaya – Krabi – Beograd
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2 sobe) na bazi 3 noćenja sa doručkom u Bangkoku
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2 sobe) na bazi 4 noćenja sa doručkom na Phuketu
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2 sobe) na bazi 5 noćenja sa doručkom na Koh Phanganu
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2 sobe) na bazi 2 noćenja sa doručkom na Krabiju
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Bangkok - Phuket
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka
 • Paket obilazaka i atrakcija:

- Obilazak starog dela Bangkoka

- Velika kraljevska palata (Grand Palace)

- Hram Wat Arun (Hram izlazećeg sunca)

- Hram Wat Pho (Hram ležećeg Bude)

- Vožnja čamcem kanalima reke Čao Praja

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Tajland 70 EUR + usluga viziranja
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Trokrevetna soba (na upit)
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi

Način plaćanja:

 • Prilkom prijave 300 eur po osobi - rezervacija putovanja
 • Ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • Poslednja rata maksimalnog iznosa 200 eur po osobi mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • Moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije
 • Usled najnovijih dešavanja i promena cena goriva na svetskom tržištu konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju
 • Za većinu destinacija potrebno je da pasoš važi još najmanje 6 meseci nakon dana završetka putovanja
Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

BANGKOK

Hotel kategorije 3* lociran je u blizini Khao San Road-a, centralnog mesta okupljanja turista. Poseduje restoran, bar i otvoren bazen. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

PHUKET

Hotel kategorije 3* lociran je u Patong Beach-u, na 10 minuta hoda od plaže i Bangla Road ulice koja je poznata po dobrom noćnom provodu na Puketu. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, mini-barom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KOH PHANGAN

Resort kategorije 3* je lociran je u Haad Rin-u, pored plaže. Hotel raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, terasom, TV-om, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KRABI

Hotel kategorije 3* se nalazi u gradu Krabi, na 5 minuta hoda od plaže Nopparat Thara i 10 minuta hoda od plaže Ao Nang. Smeštaj raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, TV-om, električnim kuvalom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

Fakultative

Floating market i Train market (privatna tura)

Ovaj fakultativni izlet uključuje obilazak Maeklong Railway Market-a, jedne od najpoznatijih pijaca na Tajlandu, kao i ploveće pijace – Damnoen Saduak Floating Market.

Ono što Maeklong Railway Market čini posebnim jeste to što se, verovali ili ne, nalazi na sred železničke pruge. Nekoliko puta dnevno voz prolazi direktno kroz pijacu, a kako bismo uhvatili taj trenutak, krenućemo iz hotela rano ujutru. Kada začuju sirenu voza, trgovci brzo i uvežbano spuštaju tende i pakuju svoje proizvode. Nakon što voz prođe, oni podjednako brzo vraćaju pijacu u prvobitno stanje, a ona tada izgleda kao i svaka druga – prepuna povrća, voća i tradicionalnih tajladskih namirnica. Inače, ova železnička linija saobraća svakodnevno po nekoliko puta.

Put nas dalje vodi na još jednu pijacu, onu na vodi, gde se roba prodaje i kupuje iz čamaca. Datira još iz davnih perioda, kada je vodeni transport bio izuzetno važan deo svakodnevnog funkcionisanja. Danas je Damnoen Saduak Floating Market pre svega turistička atrakcija, koja omogućava brojnim turistima da bolje upoznaju kulturu i način života domaćeg stanovništva. Ovde ćemo osetiti pravi duh tajlandskog života; videćemo kako funkciniše trgovina “sa vode”: ukrcaćemo se u čamce i potom, iz njih razgledati i kupovati najrazličitije voće i povrće karakteristično za Tajland: rambutan, dragon fruit, mango, ananas… i probati neke od gotovih tajlandskih specijaliteta među kojima su najpopularnije Som Tum (salata sa papajom) i Boat Noodles (nudle sa svinjetinom i junetinom u soja sosu), a zasladićemo se i čuvenim Mango sticky rice-om (mango sa pirinčem). Na ovoj pijaci se mogu naći i različiti suveniri i predmeti tipični za Tajland.

Cena izleta: 55€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do Train Market-a i Floating Market-a (kombi i brodić)
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Vožnja čamcima po Floating Market-u
 • Ručak
Koh Phi Phi i Khai ostrva

Celodnevni izlet uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Phi Phi arhipelag je grupacija od 6 ostrva, od kojih su najznačajniji i najposećeniji Phi Phi Don i Phi Phi Leh. Naša prva stanica je najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Nakon obilaska Phi Phi Don-a zaustavićemo se na drugom po veličini Phi Phi Leh, gde ćete imati priliku da se kupate u prelepoj laguni. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach, na kojoj živi na stotine majmuna. Pravimo nezaboravne fotografije majmuna u njihovom prirodnom staništu, dok se istovremeno divimo horizontu i kristalno plavom moru. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. Inače, ovaj arhipelag u svetu je postao poznat nakon snimanja čuvenog filma sa Leonardom DiCapriom – ”The Beach“.

Cena izleta: 65eur

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do Phi Phi ostrva i Khai ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
 • Oprema za snorkeling
 • Voće i sokovi na gliseru
 • Takse za nacionalni park
Raya i Coral ostrva

Ovaj celodnevni izlet objedinjuje dva najlepša ostrva u Andamanskom moru koja se nalaze u neposrednoj blizini Puketa. Raya ostrvo je prelepo, neokrnjeno tropsko ostrvo koje je udaljeno svega 12km od južne obale Puketa. Poznato je po lepim, belim peščanim plažama, kristalno čistoj vodi i raznovrsnim podvodnim svetom. Pored predivnih plaža, ostrvo Coral nudi i odličan snorkeling kao i širok izbor vodenih sportova. Ostrvo je okruženo raznobrojnim koralnim grebenima te otuda i dolazi njegovo ime. Snorkeling sa retkim životinjskim vrstama, kroz koralne grebene i stene, kao i rajski odmor na dugim peščanim plažama uz plitko plavo more, neke su od atrakcija ovog fakultativnog izleta.

Cena izleta: 65eur

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do luke
 • Povratni transfer brodom do ostrva
 • Oprema za snorkeling
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Samui Island Safari (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta imaćete priliku da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražite džungle Koh Samuija, vidite najveće znamenitosti ostrva i kupate se na prelepim vodopadima. Nasa prva stanica su najzabačeniji delovi džungle gde ćemo imati priliku da se kupamo na Namuang vodopadu i posetimo čarobni Secret Buddha Garden. Nakon toga se penjemo na vidikovac na kom ćemo napraviti pauzu za ručak, uživati u tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i diviti se lepoti ostrva. Obilazimo i Big Buddha hram na čijem se ulazu nalazi pozlaćena statua Bude koja je visoka 12 m i hram sa mumijom poznatog tajlandskog monaha. 

Cena izleta: 65€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz 
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Koh Phangan – obilazak najlepših plaža (privatna tura)

Fakultativni izlet tokom kog ćete imati priliku da istražite i kupate se na najlepšim plažama Koh Phangana. Koh Phangan je ostrvo okruženo savršenim plažama, toliko da se ne zna koja je lepša od koje. Tu su Zen beach, Secret beach, Haad Yao, Salad beach, Koh Ma, Malibu beach, Bottle beach, Thong Nai Pan beach i mnoge druge. Mi ćemo obići tri plaže, kako bismo mogli svaku da doživimo u potpunosti. Naša prva stanica je idilična plaža – Secret Beach. Beli pesak u koji možete uroniti, mirna voda za opuštanje. Nakon brčkanja i opuštanja, nastavljamo put ka sledećoj plaži – Salad beach, prelepoj plaži sa mekim belim peskom, koga sa jedne strane okružuje primamljiva voda koja je idealna za kupanje, a sa druge visoke palme. Sledi sunčanje, kupanje ili uživanje u igri frizbija, kokteli, voćni šejkovi, dobra hrana. Pravimo pauzu za ručak. Potom nastavljamo na plažu Mae Haad, gde uživamo u bogatoj flori i fauni Tajlandskog zaliva. Fotkamo se i ispijamo koktele zavaljeni u ležaljkama.

Cena izleta: 45€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Koh Phi Phi i Khai ostrva

Celodnevni izlet uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Phi Phi arhipelag je grupacija od 6 ostrva, od kojih su najznačajniji i najposećeniji Phi Phi Don i Phi Phi Leh. Naša prva stanica je najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Nakon obilaska Phi Phi Don-a zaustavićemo se na drugom po veličini Phi Phi Leh, gde ćete imati priliku da se kupate u prelepoj laguni. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach, na kojoj živi na stotine majmuna. Pravimo nezaboravne fotografije majmuna u njihovom prirodnom staništu, dok se istovremeno divimo horizontu i kristalno plavom moru. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. Inače, ovaj arhipelag u svetu je postao poznat nakon snimanja čuvenog filma sa Leonardom DiCapriom – ”The Beach“.

Cena izleta: 65€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do Phi Phi ostrva i Khai ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
 • Oprema za snorkeling
 • Voće i sokovi na gliseru
 • Takse za nacionalni park
Share on TwitterShare on Facebook