Teško je opisati Filipine u par reči ili pasusa. Naprosto, ovde ima toliko toga videti i doživeti da je nemoguće spakovati sva iskustva u reči. Ova država je specifična na toliko načina: prostire se na preko sedam hiljada ostrva raštrkanih u Tihom okeanu, u istoriji je bila poznata kao stanište pirata i krijumčara, a lepota reljefa se ogleda u plažama svih mogućih vrsta, čokoladnim brdima i aktivnim vulkanima. Filipini putovanje sa Diskom drugarom daje obećanje jedne nezaboravne avanture.

Kreni sa nama na putovanje gde ćeš videti jedinstvene pejzaže, otkriti kulturu ovog azijskog ali hrišćanskog naroda i upoznati njene nasmejane stanovnike. Smatra se da su Filipinci najljubazniji narod na svetu. Kažu kako svaki svetski putnik ima barem jednog poznanika sa Filipina, jer sa njima je tako lako stupiti u kontakt, zbog toga što su toliko prijateljski nastrojeni prema strancima.

Disko drugar ekipa će vas povesti u obilazak najlepših filipinskih plaža, gde ćete uživati u prozirnoj plavoj vodi i imati prilike da plivate sa raznovrsnim morskim stvorenjima. Magic Island je odličan izbor za one koji bi da zarone u čiste vode i oprobaju se u snorkelingu. Lagune El Nida su verovatno jedna od najpoznatijih Instagram destinacija i prva asocijacija na letovanje na Filipinima.

Pogledaj kako izgleda plan i program putovanja, kakav smeštaj te očekuje i koje ćeš sve kulturne znamenitosti moći videti prilikom putovanja na Filipine 2023/24. godine.