Iskoristite putovanje na Sejšele na pravi način

Sejšeli – rajska ostrva rasuta po Indijskom okeanu, oslikana najfinijim peščanim plažama i očaravajućim tirkiznim vodama, idealno mesto za svakog ljubitelja pravog uživanja i slobode. Ostrva neprestanog leta, smeštena uz obalu Afrike na 115 malih ostrva i zasebnih ostrvskih grupa.

Bogat morski svet, bujna priroda, palme, luksuz, ukusna hrana, voće… mnoštvo mirisa, boja i ukusa. Glavni grad Viktorija nalazi se na najvećem i glavom ostrvu Mahe-u odakle se lako stiže do drugih ostrva, Praslin-a i La Digue-a, pravih bisera Sejšela. Sve što pravom odmoru treba može se naći u toplim vodama Sejšelskih ostrva prema kojima je priroda bila neverovatno velikodušna.

Sejseli aranzmani Disko Travel

 

ZVANIČNO VENČANJE NA SEJŠELIMA

Kada pomislimo na venčanje, obično nam na um padaju velike sale, impresivne dekoracije i mnoštvo zvanica, ali sve više parova odlučuje se za intimnu atmosferu u društvu najbližih.

 

Da li ste znali da ova ceremonija može da se odigra na obalama Sejšela i to potpuno zvanično? Parovi uglavnom potroše mnogo energije u organizaciji i ne stignu da uživaju u ovom magičnom danu. Venčanje na Sejšelima, osim što nudi jedinstvenu romantičnu atmosferu na obali mora, lišava vas stresa i razmišljanja. Disko Travel u svojoj ponudi ima organizaciju zvaničnog venčanja, što ovaj proces čini još lakšim i povoljnijim.

 

Ceremonija obuhvata sledeće:

venčanje na plaži, zvaničnog matičara, profesionalnog fotografa, dekoraciju, šampanjac, tortu, sve transfere, sve pravne korake i procedure uključujući i zvaničnu potvrdu. *Organizacija venčanja se dodatno naplaćuje*

MAHE – OSTRVO BLAGOSTANJA

Mahe je najveće naseljeno ostrvo na Sejšelima, obiluje peščanim plažama, prirodnim atrakcijama i lepotama od kojih će Vas deliti samo dvadesetak minuta vožnje na koju god stranu da se uputite. Ostrvom se protežu guste šume Nacionalnog parka Morne, glavni grad je Viktorija, dok se duž cele zapadne strane, od severa prema jugu, spuštaju najlepše peščane plaže. 

ANSE LAZIO – NAJLEPŠA PLAŽA SVETA

Mesto gde se beli svilenkasti pesak spušta u tirkizno more stvarajući rapsodiju užitka! Praslin je verovatno najpopularnije mesto na Sejšelima! Krasi ga Valle de Mai – Nacionalni park i rezervat koji je pod zaštitom UNESCO-a. Predstavlja dom mnogih endemskih vrsta ptica, jedinstvenog crnog papagaja i retke vrste plame Coco de Mer nestvarno velikih i neobičnih plodova po kojoj su Sejšeli nadaleko poznati. 

Sejseli aranzmani Disko Travel2

Krenite sa nama u neku od sejšelskih Disko avantura i uverite se u NEVEROVATNE LEPOTE koje ovo ostrvo pruža.