• +381 60 490 6900
 • +381 60 490 2900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića Bana 22, Beograd

FILIPINI - 14 dana

FILIPINI - 14 dana

 

TERMINI:

 

15. JAN – 28. JAN Promo 1699 eur  |  First minute  1799 eur  Regular 1899 eur

 

29. JAN – 11. FEB Promo 1699 eur  |  First minute  1799 eur  Regular 1899 eur

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – MANILA

Sastanak na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme. Let do Manile sa presedanjem preko konekcionog grada.

 

Dan 2

MANILA

U popodnevnim časovima slećemo u Manilu, prestonicu Filipina, zemlju koja je sa svojih 7.107 ostrva po mišljenju mnogih, jedna od poslednjih neotkrivenih rajskih destinacija. Transfer do hotela i check in. Nakon check in-a upoznavanje sa okolinom i slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

 

Dan 3

MANILA

Drugi dan rezervisan je za upoznavanje Manile i realizaciju fakultativnog izleta – Stara Manila. Započinjemo našu turu vožnjom duž Bulevara Roksas, nekada poznatog kao Bulevar Djuvi, deset kilometara duge promenade, gde se pruža savršen pogled na blistave zalaske sunca u Manili. Pravimo kratku pauzu za fotografisanje u Rizal Parku, koji je nekada bio mesto domaće zajednice zvane Bagumbajan, koja je živela izvan španskih zidina Intramurosa. Centralna tačka parka je Rizalov spomenik, podignut u čast nacionalnog heroja zemlje, dr. Hose Rizala, koji je ovde pogubljen u zoru 30. decembra 1898. godine. Nastavljamo ka srcu starog španskog grada, Intramurosu, gde je istorija Manile kao glavnog grada započela. Prvo posećujemo Fort Santiago, najznačajniju kulturnu relikviju zemlje gde su se odigrali ključni momenti u filipinskoj istoriji. Poseta lokalnoj prodavnici rukotvorina odmah ispred tvrđave pružiće Vam priliku da ponesete deo Filipina sa sobom. Unutar zidina Intramurosa nalazi se najstarija građevina u zemlji koja datira iz 16. veka – crkva i manastir San Agustin. Njena obimna kolekcija religijskih artefakata čini je najvećim crkvenim muzejom u zemlji. Obići ćemo prelepu kuću Casa Manila, jedna od pet kuća u starom kompleksu Plaza San Luis, koja čuva uspomene i antikni nameštaj iz 17.-19. veka. Povratak u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

 

Dan 4

MANILA

Poslednji dan u prestonici je rezervisan za potpuno uživanje i hedonizam, odnosno za fakultativni izlet „Hidden Valley“.Hidden Valley Spring, smešten u malom gradu Alaminos u provinciji Laguna (78 km južno od Manile), savršeno je mesto za uživanje u prirodi. Ovo područje od 44 hektara, sa kraterom dubokim 900 metara, za koji se veruje se da je nastao vulkanskom erupcijom koja se dogodila pre hiljadu godina. Vegetacija koja buja u ovom području je veoma fascinantna. Divovska tvrda stabla, paprati i orhideje isprepleteni su sa cementnim stazama koje vode do brojnih bazena napajanih iz izvora – hladnih, toplih, soda bazena i prirodnih masažnih bazena,  koji nas dalje vode do impozantne male klisure i prelepog vodopada. Glavna aktivnost u Hidden Valley je plivanje i opuštanje u bazenima. Ručak i popodnevne užine biće posluženi u srcu samog odmarališta. Povratak u hotel u popodnevnim časovima. Noćenje.

 

Dan 5

MANILA – BORAKAJ

Petog dana letimo na Borakaj, ostrvo sa rajskim plažama dugačko je samo 7 km i široko 4 km. Letimo do aerodroma koji se nalazi preko puta samog ostrva i do njega dolazimo kratkom vožnjom brodom. Transfer do hotela i slobodno vreme za upoznavanje sa okolinom. Noćenje.

 

Dan 6 – 12

BORACAY (7 noćenja)

Obale ovog magičnog ostrva krasi nestvarna priroda i zapljuskuje more prepuno ribica raznih boja. Četiri kilometra duga „Bela plaža“, smeštena na malenom Borakaju, sa puderastim belim peskom ubraja se među najlepše plaže na svetu. Tropska priroda, koralni grebeni, skrivene pećine i nasmejani meštani, čine ovo ostrvo posebnim. Moćićete da uživate u svakom trenutku provedenom u ovom raju dok se izležavate u ležaljkama ispod palmi. Idemo na fakultativni izlet katamaranom oko ostrva, gde ćemo imati priliku da se kroz snorkeling ili ronjenje upoznamo sa bogatim podzemnim svetom. Obilazimo i pijacu Talipapa, koja nudi najveći izbor suvenira koje pravi lokalno stanovništvo. Tu možete naći razne statue i umetnine napravljene od školjki, ogrlice i narukvice, torbe pletene od pruća, pamučne haljine jarkih boja, filigranski obrađene predmete od drveta… Ono što svima privuče pažnju je odeljak sa morskim plodovima gde možete videti razne vrste riba, sipa i unikatnih morska stvorenja, neobičnih oblika i boja, a oni hrabriji mogu ih i probati u nekom od mnogih restorana po vrlo pristupačnim cenama.

 

Dan 13

BORAKAJ – MANILA

U jutarnjim časovima napuštamo Cebi i letimo za Manilu. Transfer do hotela i slobodno vreme za kupovinu suvenira i opraštanje od ove čarobne zemlje. Noćenje.

 

Dan 14

MANILA – BEOGRAD

Let za Beograd preko konekcionog grada. Putujemo kući razmišljajući o sledećoj Disko Drugar avanturi. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

datum polaska: 15-01-2025 - datum povratka: 28-01-2025
Cena putovanja po osobi: 1699 eur - PROMO CENA ZA PRVIH 6 PRIJAVA!1799 eur First minute - za prijave do 60 dana pre početka putovanja ili do popune grupe1899 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja ili do popune grupe

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Manila – Beograd
 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Manila – Katiklan - Manila
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelima 3* u Manili (1/2 sobe)
 • Smeštaj na bazi 8 noćenja sa doručkom u hotelima 3* na Borakaju (1/2 sobe)
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Filipine
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Trokrevetna soba (na upit)
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi

Način plaćanja:

 • Prilkom prijave 300 eur - rezervacija putovanja
 • Ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • Poslednja rata maksimalnog iznosa 200 eur mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije
 • Usled najnovijih dešavanja i promena cena goriva na svetskom tržištu konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju
 • Za većinu destinacija potrebno je da pasoš važi još najmanje 6 meseci nakon dana završetka putovanja
  Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

MANILA

Hotel kategorije 3* lociran u Makati oblasti, najpopularnijem turističkom delu Manile. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima uređajem, poseduju i opremljenu kuhinju, telegon i besplatni Wi-Fi internetom.

 

BORAKAJ

Hotel kategorije 3* lociran na 200 metara od plaže. Poseduje otvoreni restoran, bazen i bar. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, flat-screen TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

Fakultative

Hidden Valley Spring

Hidden Valley Spring, smešten u malom gradu Alaminos u provinciji Laguna (78 km južno od Manile), savršeno je mesto za uživanje u prirodi. Ovo područje od 44 hektara, sa kraterom dubokim 900 metara, za koji se veruje se da je nastao vulkanskom erupcijom koja se dogodila pre hiljadu godina. Vegetacija koja buja u ovom području je veoma fascinantna. Divovska tvrda stabla, paprati i orhideje isprepleteni su sa cementnim stazama koje vode do brojnih bazena napajanih iz izvora – hladnih, toplih, soda bazena i prirodnih masažnih bazena,  koji nas dalje vode do impozantne male klisure i prelepog vodopada. Glavna aktivnost u Hidden Valley je plivanje i opuštanje u bazenima. Ručak i popodnevne užine biće posluženi u srcu samog odmarališta.

 

Cena izleta: 100€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Obilazak Manile i okoline

Obilazak Bulevara Roksas, nekada poznatog kao Bulevar Djuvi, deset kilometara duge promenade, gde se pruža savršen pogled na blistave zalaske sunca u Manili. Pravimo kratku pauzu za fotografisanje u Rizal Parku, koji je nekada bio mesto domaće zajednice zvane Bagumbajan, koja je živela izvan španskih zidina Intramurosa. Centralna tačka parka je Rizalov spomenik, podignut u čast nacionalnog heroja zemlje, dr. Hose Rizala, koji je ovde pogubljen u zoru 30. decembra 1898. godine. Nastavljamo ka srcu starog španskog grada, Intramurosu, gde je istorija Manile kao glavnog grada započela. Prvo posećujemo Fort Santiago, najznačajniju kulturnu relikviju zemlje gde su se odigrali ključni momenti u filipinskoj istoriji. Poseta lokalnoj prodavnici rukotvorina odmah ispred tvrđave pružiće Vam priliku da ponesete deo Filipina sa sobom. Unutar zidina Intramurosa nalazi se najstarija građevina u zemlji koja datira iz 16. veka – crkva i manastir San Agustin. Njena obimna kolekcija religijskih artefakata čini je najvećim crkvenim muzejom u zemlji. Obići ćemo prelepu kuću Casa Manila, jedna od pet kuća u starom kompleksu Plaza San Luis, koja čuva uspomene i antikni nameštaj iz 17.-19. veka.

Cena izleta: 65€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
Plaže Borakaja i Snorkeling

Uživanje u plažama ovog predivnog ostrva, Diniwid, Puka, Ilig-Iligan i Tambisaan. Snorkeling uz istraživanje tirkiznog mora i šarenih riba u blizini Krokodilskog ostrva. Mogućnost da obiđemo i privatno Magično ostrvo uz doplatu. Služe nam lokalne plodove mora, ribu i pirinač za obrok uz zaslađivanje voćem. Izlet uključuje transfer brodom, hranu, vodiča i svu potrebnu opremu za snorkeling.

Cena izleta: 50€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer
 • Oprema za snorkeling
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Share on TwitterShare on Facebook