TAJLAND NOVA GODINA - 18 dana

TAJLAND NOVA GODINA - 18 dana

TAJLAND NOVA GODINA - 18 dana

TAJLAND NOVA GODINA - 18 dana

 

 

 

TERMINI:
  22.DEC – 08.JAN | Promo  1269 eur | First minute  1349 eur | Regular  1449 eur 
  24.DEC – 10.JAN | Promo  1299 eur | First minute  1379 eur | Regular  1499 eur 
 

Plan i program putovanja

 

Dan 1  

BEOGRAD – BANGKOK

Došlo je vreme da krenemo na ovo dugo iščekivano putovanje, dok napolju veje sneg mi napuštamo Beograd i krećemo u neke toplije krajeve . Sastanak na aerodromu ‘’Nikola Tesla’’ u dogovoreno vreme. Ostavljamo hladnu zimu za sobom i krećemo ka Tajlandu, zemlji Budizma i Rajskih plaža.

 

Dan 2 – 6

BANGKOK (4 noćenja)

Slećemo u Bangkok u popodnevnim časovima, transfer do hotela smeštenog u centru Bangkoka. Bangkok je jedan od najposećenijih i najinteresantnijih gradova u Aziji. Prestonica zemlje je od 1782. godine. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona, spoj nespojivog, ogromnih palata i hramova u starom delu grada i nebodera u novom delu. Zovu ga još gradom anđela i azijskim Njujorkom. 

Tokom ova četiri dana planiramo da obiđemo stari deo Bangkoka (organizovani obilazak grada). Tom prilikom ići ćemo u Veliku kraljevsku palatu (Grand Palace) u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, kao i hramove Wat Arun (Hram sunca), Wat Poo (Hram ležećeg Bude) i Golden Mount (Wat Saket). Posetićemo i Kinesku četvrt i hram Wat Traimit sa zlatnom statuom Bude teškom 5,5 tona.

 

U večernjim satima ići ćemo u Red Light District Bangkoka – Soi Cowboy i Patpong. Očekujte neočekivano.  Nećete moći da odlučite šta pre da uzmete od onoga što ovaj impresivan grad može da vam ponudi; vožnje Tuk tuk-om i čamcima koji redovno saobraćaju kao linije gradskog prevoza, thai masaže, veliki tržni centri u kojima možete da kupite sve što vam je potrebno po više nego pristupačnim cenama, raznolika tajlandska kuhinja… Na ulicama Bangkoka nema čega nema, moći ćete da probate čak i skakavce, crve i ostale insekte.

 

Pravićemo izlet na Floating Market (ploveću pijacu) na kome ćemo kupiti poneki suvenir. Treba posetiti i Siam Ocean World Aquarium gde ćete imati priliku da plivate sa Tigar ajkulama.

 

Dan 6

BANGKOK – PHUKET (noćna vožnja)

Pakujemo stvari, napuštamo Bangkok i krećemo autobusom ka jugozapadnom Tajlandu, gde ćemo uživati na prelepim plažama plavog Andamanskog mora.

 

Dan 7 – 12

PHUKET (5 noćenja)

Stižemo na ostrvo Phuket u jutarnjim časovima, transfer do smeštaja u Patong Beach-u, koji važi za jedno od najposećenijih turističkih mesta na Tajlandu. More i prelepe plaže, uvale, brda, stene, zelenilo čine okruženje veoma bogatim i lepim. Mnoštvo klubova i barova interesantnog sadržaja, duge peščane plaže i dobro organizovani izleti do susednih ostrva glavni su razlog velike popularnosti ovog mesta. Idemo na fakultativni izlet koji uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Tokom izleta obilazimo najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Idemo I na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach na kojoj živi na stotine majmuna. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. 

 

Idemo i na fakultativni izlet koji uključuje obilazak najlepših ostrva nacionalnog parka Phan Nga Bay brodom. Tokom izleta ćemo obići ostrva Panak i Koh Hong, gde ćemo jedino kanuima uspeti da dopremo do najskrivenijih pećina i laguna. Sledeće ostrvo koje ćemo posetiti je Koh Tapu (James Bond Island), koje je postalo poznato nakon što su na njemu snimane scene iz filma “The Man with Golden Gun”. Na izletima ćemo videti pejzaže koji ostavljaju bez daha, a noću akcijamo po lokalnim klubovima, idemo na Simon Cabaret Ladyboy Show sa transvestitima, a česte su i velike žurke na plažama gde možete čuti svetski poznate  Dj-eve.

 

Dan 12 

PHUKET – KOH PHANGAN 

U jutarnjim časovima napuštamo Puket, transfer do jednog od najlepših ostrva na Tajlandu.

 

Dan 12 – 16

KOH PHANGAN (4 noćenja)

Stižemo na Koh Phangan u popodnevnim časovima i smeštamo se u hotel. Boravak na jednom od najegzotičnijih ostrva i po mnogima najlepšem na svetu, sa još uvek netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koji rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva. To je mesto ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima ‘’Savadikap’’. Uživamo u Rajskim plažama, meditiramo, istražujemo prirodu, potpuna sloboda… Ovo ostrvo je poznato po dobrim žurkama, od kojih je su najpopularnije: Fool Moon Party, Half Moon Party, Shiva Moon i Waterfall party.

 

Iznajmićemo džipove i motore i obići celo ostrvo uzduž i popreko, ići na ronjenje… Možete da partijate kad poželite, ali i da se izležavate na zabačenim tropskim plažama daleko od civilizacije.

 

Dan 16

KOH PHANGAN – BANGKOK (noćna vožnja

Napuštamo Koh Phangan, brodom putujemo do Surathanija, opraštamo se od predivnih ostrva. Od Surathanija noćna vožnja autobusom do Bangkoka, transfer do hotela.

 

Dan 17

BANGKOK (1 noćenje)

Obilazimo još par zanimljivih destinacija, idemo do forenzičkog muzeja (samo za one sa jačim stomakom), Chutachak pijacu, Bayoky Sky Hotel – najvišu zgradu Bangkoka, poslednji šoping… I vreme je da se pakujemo.

 

Dan 18

BANGKOK – BEOGRAD

Napuštamo ovu prelepu zemlju. Transfer do aerodroma u ranim jutarnjim časovima, let za Beograd.

Cene i uslovi

datum polaska: 22-12-2019 - datum povratka: 08-01-2020
Cena putovanja po osobi: 1269 eur - PROMO CENA ZA PRVIH 6 PRIJAVA!1349 eur First minute - za prijave do 90 dana pre početka putovanja1449 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd
 • Smeštaj u hotelima 3 * ( 1 /2 ,1 /3 sobe ) na bazi 14 noćenja
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Tajland 50 eura
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uzeti u agenciji )
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi
 • Doplata za avio transfere na destinaciji

Način plaćanja:

 • prilkom prijave 200 eur - rezervacija putovanja
 • ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • poslednja rata mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.

Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

BANGKOK 

Hotel kategorije 3* lociran je u blizini Khao San Road-a, centralnog mesta okupljanja turista. Poseduje restoran, bar i otvoren bazen. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

PHUKET

Hotel kategorije 3* lociran je u Patong Beach-u, na 10 minuta hoda od plaže i Bangla Road ulice koja je poznata po dobrom noćnom provodu. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, mini-barom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KOH PHANGAN

Resort kategorije 3*  lociran je u Haad Rin-u, pored plaže. Resort raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, terasom, TV-om, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

Fakultative

Koh Phi Phi i Khai ostrva (privatna tura)

Celodnevni izlet uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom (privatni transfer). Phi Phi arhipelag je grupacija od 6 ostrva, od kojih su najznačajniji i najposećeniji Phi Phi Don i Phi Phi Leh. Naša prva stanica je najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Nakon obilaska Phi Phi Don-a zaustavićemo se na drugom po veličini Phi Phi Leh, gde ćete imati priliku da se kupate na jednim od najlepših plaža na svetu. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach, na kojoj živi na stotine majmuna. Pravimo nezaboravne fotografije i hranimo majmune u njihovom prirodnom staništu, dok se istovremeno divimo horizontu i kristalno plavom moru. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. Inače, ovaj arhipelag u svetu je postao poznat nakon snimanja čuvenog filma sa Leonardom DiCapriom – ”The Beach“.

Cena izleta: 65€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do Phi Phi ostrva i Khai ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
 • Oprema za snorkeling
 • Voće i sokovi na gliseru
 • Takse za nacionalni park
Floating market i Train market (privatna tura)

Ovaj fakultativni izlet uključuje obilazak Maeklong Railway Market-a, jedne od najpoznatijih pijaca na Tajlandu, kao i ploveće pijace – Damnoen Saduak Floating Market.

Ono što Maeklong Railway Market čini posebnim jeste to što se, verovali ili ne, nalazi na sred železničke pruge. Nekoliko puta dnevno voz prolazi direktno kroz pijacu, a kako bismo uhvatili taj trenutak, krenućemo iz hotela rano ujutru. Kada začuju sirenu voza, trgovci brzo i uvežbano spuštaju tende i pakuju svoje proizvode. Nakon što voz prođe, oni podjednako brzo vraćaju pijacu u prvobitno stanje, a ona tada izgleda kao i svaka druga – prepuna povrća, voća i tradicionalnih tajladskih namirnica. Inače, ova železnička linija saobraća svakodnevno po nekoliko puta.

Put nas dalje vodi na još jednu pijacu, onu na vodi, gde se roba prodaje i kupuje iz čamaca. Datira još iz davnih perioda, kada je vodeni transport bio izuzetno važan deo svakodnevnog funkcionisanja. Danas je Damnoen Saduak Floating Market pre svega turistička atrakcija, koja omogućava brojnim turistima da bolje upoznaju kulturu i način života domaćeg stanovništva. Ovde ćemo osetiti pravi duh tajlandskog života; videćemo kako funkciniše trgovina “sa vode”: ukrcaćemo se u čamce i potom, iz njih razgledati i kupovati najrazličitije voće i povrće karakteristično za Tajland: rambutan, dragon fruit, mango, ananas… i probati neke od gotovih tajlandskih specijaliteta među kojima su najpopularnije Som Tum (salata sa papajom) i Boat Noodles (nudle sa svinjetinom i junetinom u soja sosu), a zasladićemo se i čuvenim Mango sticky rice-om (mango sa pirinčem). Na ovoj pijaci se mogu naći i različiti suveniri i predmeti tipični za Tajland.

Cena izleta: 45€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do Train Market-a i Floating Market-a (kombi i brodić)
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Vožnja čamcima po Floating Market-u
 • Ručak
Samui Island Safari (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta imaćete priliku da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražite džungle Koh Samuija, vidite najveće znamenitosti ostrva i kupate se na prelepim vodopadima. Nasa prva stanica su najzabačeniji delovi džungle gde ćemo imati priliku da se kupamo na Namuang vodopadu i posetimo čarobni Secret Buddha Garden. Nakon toga se penjemo na vidikovac na kom ćemo napraviti pauzu za ručak, uživati u tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i diviti se lepoti ostrva. Obilazimo i Big Buddha hram na čijem se ulazu nalazi pozlaćena statua Bude koja je visoka 12 m i hram sa mumijom poznatog tajlandskog monaha. 

Cena izleta:  60€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz 
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Phan Nga Bay i James Bond Island

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak najlepših ostrva nacionalnog parka Phan Nga Bay brodom. Tokom izleta ćemo obići ostrva Panak i Koh Hong, gde ćemo jedino kanuima uspeti da dopremo do najskrivenijih pećina i laguna. Sledeće ostrvo koje ćemo posetiti je Koh Tapu ( James Bond Island ), koje je postalo poznato nakon što su na njemu snimane scene iz filma “The Man with Golden Gun”. Nakon što smo napravili odlične fotke pored čuvene stene iz James Bond filma, nastavljamo sa istraživanjem nacionalnog parka.  Dok uživamo u ručku koji je serviran na brodu putujemo ka Lawa ostrvu, na kome ćemo da pijuckamo koktele i izležavamo se na sitnom, belom pesku.

Cena izleta:  55€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer brodom do nacionalnog parka Phan Nga Bay
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Vožnja kanuima
 • Ručak na brodu
 • Takse za nacionalni park
Share on TwitterShare on Facebook