• +381 60 490 6900
 • +381 60 490 2900
 • info@diskodrugarputovanja.rs
 • Strahinjića Bana 22, Beograd

TAJLAND JUL - 14 dana

TAJLAND JUL - 14 dana

TAJLAND JUL - 14 dana

 
 
TERMINI:

 

     25. JUL – 07. AVG |  First minute  1599 eur  |  Regular 1699 eur

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – DUBAI

Sastanak na aerodromu „Nikola Tesla“ u dogovoreno vreme. Krećemo ka Tajlandu, zemlji budizma i rajskih plaža. Let do Krabija sa presedanjem u Dubaiju.

 

Dan 2

DUBAI – KRABI – KOH PHANGAN (1 noćenje)

Nastavak leta ka Tajlandu. Sletanje na Krabi u jutarnjim časovima. Organizovan transfer do Donsak luke, odakle brodom putujemo do Koh Phangana (Thong Sala Pier). Transfer do hotela. Dolazak na Koh Phangan u popodnevnim časovima. Nakon check-in-a, upoznavanje sa ostrvom. Noćenje.

 

Dan 3 – 6

KOH PHANGAN (4 noćenja)

Sledi boravak na jednom od najegzotičnijih ostrva i po mnogima najlepšem na svetu, sa još uvek netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koji rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva. To je mesto ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima „Savadikap“. Uživamo u egzotičnim plažama, meditiramo, istražujemo prirodu. Ovo ostrvo je poznato po dobrim žukama, od kojih su najpopularnije Full Moon Party, Half Moon Party, Shiva Moon i Waterfall party. Moći ćete da partijate kad poželite, ali i da se izležavate na zabačenim tropskim plažama daleko od civilizacije. Možemo iznajmiti džipove i motore i obići celo ostrvo uzduž i popreko ili fakultativno ići na ronjenje. Sa površinom od oko 167 kvadratih kilometara, Koh Phangan je peto po veličini ostrvo na Tajlandu. Ime ovog ostrva potiče od reči „ngan“ što u prevodu na južno tajlandskom dijalektu znači peščani sprud. Imaćemo priliku i da fakultativno odemo do ostrva Koh Samui i da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražimo njegove džungle, vidimo najveće znamenitosti ostrva i kupamo se na prelepim vodopadima. Koh Phangan je ostrvo okruženo savršenim plažama, toliko da se ne zna koja je lepša od koje, a najpoznatije ćemo obići u okviru fakultativnog izleta.

 

Dan 7

KOH PHANGAN – PHUKET (1 noćenje)

U jutarnjim časovima napuštamo Koh Phangan, brodom putujemo do Donsak luke, opraštamo se od predivnih ostrva istočnog Tajlanda. Nakon dolaska u luku, imamo organizovan transfer do Phuketa gde ćemo da odmaramo i uživamo na prelepim plažama. Noćenje.

 

Dan 8 – 11

PHUKET (4 noćenja)

Phuket je najveće tajlandsko ostrvo koje je mostom povezano sa kopnom. More i prelepe plaže, uvale, brda, stene, zelenilo čine okruženje veoma bogatim i lepim. Patong Beach važi za jedno od najposećenijih turističkih mesta na Tajlandu. Mnoštvo klubova i barova interesantnog sadržaja, duge peščane plaže i dobro organizovani izleti do susednih ostrva glavni su razlog velike popularnosti ovog mesta. Idemo na fakultativni izlet koji uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Tokom izleta obilazimo najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach na kojoj živi na stotine majmuna. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru.

 

Idemo i na fakultativni izlet koji uključuje obilazak najlepših ostrva nacionalnog parka Phan Nga Bay brodom. Tokom izleta ćemo obići ostrva Panak i Koh Hong, gde ćemo jedino kanuima uspeti da dopremo do najskrivenijih pećina i laguna. Sledeća ostrva koja ćemo posetiti su Raya & Coral ostrva poznata po svojim kristalno čistim vodama i spektakularnim koralnim grebenima. Ovaj izlet nudi savršenu ravnotežu između avanture i opuštanja te pruža priliku da se istraže predivni morski ekosistemi i krajolici Phuketa. Na izletima ćemo videti pejzaže koji ostavljaju bez daha, a noću akcijamo po lokalnim klubovima, idemo na Simon Cabaret Ladyboy Show sa transvestitima, a česte su i velike žurke na plažama gde možete čuti svetski poznate DJ-eve.

 

Dan 12

PHUKET  – KRABI (1 noćenje)

Check-out iz hotela. U jutarnjim časovima napuštamo Phuket. Organizovan transfer do Krabija gde nastavljamo da uživamo na prelepim plažama. Stižemo na Krabi u popodnevnim časovima, transfer do smeštaja u Ao Nang-u, check-in i upoznavanje sa okolinom. Noćenje.

 

Dan 13

KRABI (1 noćenje)

U Krabiju ćemo uživati u neverovatnoj prirodi – peskovite bele plaže sa jedne i prelepe tropske šume sa druge strane, zaista čine ovaj predeo rajskim! Kao biser Andamanskog mora, Krabi je poznat po velikim stenama koje izlaze iz vode. Ima ih oko 200, a mnogima od njih se može pristupiti samo s mora. Neke od njih dostižu visinu i do 100m, a sa prelepim plažama koje ih okružuju, koralnim grebenima i sistemom pećina stvaraju prizor nečeg potpuno magičnog. Za sve one željne avanture, dostupno je i jedinstveno iskustvo istraživanja kako nacionalnih i parkova prirode, tako i podvodnog i morskog sveta.

 

Predlog za obilazak svakako jeste Tiger Cave Temple, do kojeg možete doći preskakanjem prepreke u vidu 1237 stepenika! Na samom vrhu se nalazi i statua Bude visine 99 m odakle se pruža pogled od 360 stepeni, verovatno jedan od najlepših koje ćete ikad videti ili doživeti. Iako za neke ne bude snage da stignu do samog vrha, pogled čak i sa određenog dela stepenica je ništa manje veličanstven. Bogatstvo džungle, milion nijansi zelene, mirisi egzotičnog cveća i biljaka – to je ono što su tropi, to je ono što je Krabi. Noćenje.

 

Dan 14

KRABI – BEOGRAD

Jutarnji transfer do aerodroma na Krabiju. Let za Beograd sa usputnim presedanjem. Dolazak u Beograd u večernjim časovima istog dana. Kraj putovanja.

Cene i uslovi

datum polaska: 25-07-2024 - datum povratka: 07-08-2024
Cena putovanja po osobi: 1599 eur First minute - za prijave do 60 dana pre početka putovanja1699 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Krabi – Beograd
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2) na bazi 5 noćenja sa doručkom na Koh Phanganu
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2) na bazi 5 noćenja sa doručkom na Phuketu
 • Smeštaj u hotelu sa 3* (1/2) na bazi 2 noćenja sa doručkom na Krabiju
 • Trajekt na relaciji Donsak Pier – Thong Sala Pier (Koh Phangan) – Donsak Pier
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije na destinaciji (vodič) tokom čitavog boravka

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Tajland 70 EUR + usluga viziranja
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)
 • Trokrevetna soba (na upit)
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi
 • Boravišna taksa (plaća se na licu mesta u smeštaju)

Način plaćanja:

 • prilkom prijave 300 eur - rezervacija putovanja
 • ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • poslednja rata mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Usled najnovijih dešavanja i promena cena goriva na svetskom tržištu konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju
 • Za većinu destinacija potrebno je da pasoš važi još najmanje 6 meseci nakon dana završetka putovanja
Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

KOH PHANGAN

Resort kategorije 3* je lociran je u Mae Haad-u, pored plaže. Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, terasom, TV-om, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

PHUKET

Hotel kategorije 3* lociran je u Patong Beach-u, na 10 minuta hoda od plaže Patong i Bangla Road ulice koja je poznata po dobrom noćnom provodu na Phuketu. Sobe su dvokrevetne sa klima-uređajem, sefom, mini-barom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KRABI

Hotel kategorije 3* se nalazi na 10 minuta hoda od plaže Ao Nang. Smeštaj raspolaže dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, TV-om, električnim kuvalom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

Fakultative

Koh Phi Phi i Khai ostrva

Celodnevni izlet uključuje obilazak Phi Phi arhipelaga i Khai ostrva gliserom. Phi Phi arhipelag je grupacija od 6 ostrva, od kojih su najznačajniji i najposećeniji Phi Phi Don i Phi Phi Leh. Naša prva stanica je najveće i jedino naseljeno ostrvo Phi Phi arhipelaga Phi Phi Don. Nakon obilaska Phi Phi Don-a zaustavićemo se na drugom po veličini Phi Phi Leh, gde ćete imati priliku da se kupate u prelepoj laguni. Idemo i na snorkeling u Loh Samah bay, obići ćemo pećinu Viking cave i posetiti plažu Monkey beach, na kojoj živi na stotine majmuna. Pravimo nezaboravne fotografije majmuna u njihovom prirodnom staništu, dok se istovremeno divimo horizontu i kristalno plavom moru. U povratku sa Phi Phi-ja svratićemo na Khai ostrvo kako bismo još malo uživali u prelepom Andamanskom moru. Inače, ovaj arhipelag u svetu je postao poznat nakon snimanja čuvenog filma sa Leonardom DiCapriom – ”The Beach“.

Cena izleta: 65€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer gliserom do Phi Phi ostrva i Khai ostrva
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
 • Oprema za snorkeling
 • Voće i sokovi na gliseru
 • Takse za nacionalni park
Raya i Coral ostrva

Ovaj celodnevni izlet objedinjuje dva najlepša ostrva u Andamanskom moru koja se nalaze u neposrednoj blizini Puketa. Raya ostrvo je prelepo, neokrnjeno tropsko ostrvo koje je udaljeno svega 12km od južne obale Puketa. Poznato je po lepim, belim peščanim plažama, kristalno čistoj vodi i raznovrsnim podvodnim svetom. Pored predivnih plaža, ostrvo Coral nudi i odličan snorkeling kao i širok izbor vodenih sportova. Ostrvo je okruženo raznobrojnim koralnim grebenima te otuda i dolazi njegovo ime. Snorkeling sa retkim životinjskim vrstama, kroz koralne grebene i stene, kao i rajski odmor na dugim peščanim plažama uz plitko plavo more, neke su od atrakcija ovog fakultativnog izleta.

Cena izleta: 65€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do luke
 • Povratni transfer brodom do ostrva
 • Oprema za snorkeling
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Samui Island Safari (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta imaćete priliku da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražite džungle Koh Samuija, vidite najveće znamenitosti ostrva i kupate se na prelepim vodopadima. Nasa prva stanica su najzabačeniji delovi džungle gde ćemo imati priliku da se kupamo na Namuang vodopadu i posetimo čarobni Secret Buddha Garden. Nakon toga se penjemo na vidikovac na kom ćemo napraviti pauzu za ručak, uživati u tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i diviti se lepoti ostrva. Obilazimo i Big Buddha hram na čijem se ulazu nalazi pozlaćena statua Bude koja je visoka 12 m i hram sa mumijom poznatog tajlandskog monaha. 

Cena izleta: 65€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz 
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Koh Phangan – obilazak najlepših plaža (privatna tura)

Fakultativni izlet tokom kog ćete imati priliku da istražite i kupate se na najlepšim plažama Koh Phangana. Koh Phangan je ostrvo okruženo savršenim plažama, toliko da se ne zna koja je lepša od koje. Tu su Zen beach, Secret beach, Haad Yao, Salad beach, Koh Ma, Malibu beach, Bottle beach, Thong Nai Pan beach i mnoge druge. Mi ćemo obići tri plaže, kako bismo mogli svaku da doživimo u potpunosti. Naša prva stanica je idilična plaža – Secret Beach. Beli pesak u koji možete uroniti, mirna voda za opuštanje. Nakon brčkanja i opuštanja, nastavljamo put ka sledećoj plaži – Salad beach, prelepoj plaži sa mekim belim peskom, koga sa jedne strane okružuje primamljiva voda koja je idealna za kupanje, a sa druge visoke palme. Sledi sunčanje, kupanje ili uživanje u igri frizbija, kokteli, voćni šejkovi, dobra hrana. Pravimo pauzu za ručak. Potom nastavljamo na plažu Mae Haad, gde uživamo u bogatoj flori i fauni Tajlandskog zaliva. Fotkamo se i ispijamo koktele zavaljeni u ležaljkama.

Cena izleta: 45€‎

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ručak
Share on TwitterShare on Facebook