TAJLAND Avgust - 15 dana

TAJLAND Avgust - 15 dana

 
 
TERMINI:

 

     04. AVG – 18. AVG |  Promo  999 eur  |  First minute  1099 eur  |  Regular 1149 eur
      17. AVG – 29. AVG |  Promo  999 eur  |  First minute  1099 eur  |  Regular 1149 eur

Plan i program putovanja

Dan 1

BEOGRAD – BANGKOK

Došlo je vreme da krenemo na ovo dugo iščekivano putovanje. Sastanak na aerodromu ‘’Nikola Tesla’’ u dogovoreno vreme. Krećemo ka Tajlandu, zemlju budizma i rajskih plaža. Let do Bangkoka sa presedanjem u Istanbulu.

 

Dan 2

BANGKOK

Slećemo u Bangkok u popodnevnim časovima, transfer do hotela smeštenog u centru grada. Bangkok je jedan od najposećenijih i najinteresantnijih gradova ne samo u Aziji već i u celom svetu. Prestonica zemlje je od 1782. godine. Godinama je nosio epitet Venecije istoka zbog mnogobrojnih kanala reke Čao Praja na kojima se nalazi. Bangkok danas predstavlja jednu od najmodernijih metropola regiona, spoj nespojivog, ogromnih palata i hramova u starom delu grada i nebodera u novom delu. Prvi dan je rezervisan za odmor i upoznavanje azijske kuhinje. Noćenje.

 

Dan 3

BANGKOK

Dan rezervisan za razgledanje Tajlandske prestonice. Nakon doručka krećemo u obilazak starog dela Bangkoka, Velike kraljevske palate (Grand Palace) u čijem kompleksu se nalazi Hram smaragdnog Bude, kao i u obilazak  hramova Wat Arun (Hram izlazećeg sunca), Wat Poo (Hram ležećeg Bude) i Golden Mount (Wat Saket). U večernjim satima ićićemo u Red Light District Bangkoka – Soi Cowboy i Patpong… Očekujte neočekivano…Noćenje.

Dan 4

BANGKOK

Trećeg dan boravka u Bangkoku mogu se obići još neke znamenitosti u slobodno vreme, kao npr. Kineska četvrt i Hram Wat Traimit sa zlatnom statuom Bude teškom 5,5 tona, a ako ostane vremena možemo posetiti i Siam Ocean World Aquarium. U kasnim popodnevnim časovima napuštamo Bangkok i krećemo na ostrvo Phangan gde ćemo da odmaramo i uživamo u netaknutoj prirodi i rajskim plažama. Noćna vožnja autobusom.

Dan 5

KOH PHANGAN

Stižemo autobusom u Surathani, a odatle brodom do Koh Phangan-a. Smeštamo se u hotel. Upoznajemo se sa ostrvom. Noćenje.

 

Dan 6 – 11

KOH PHANGAN (6 noćenja)

Narednih dana uzivamo na jednom od najegzotičnijih ostrva i po mnogima najlepšem na svetu, sa još uvek netaknutom prirodom, bez skupih hotela, sa bananama i kokosima koji rastu odmah pored trošnih i vijugavih puteva. To je mesto ljubaznih lokalaca koji će vas pozdravljati rukama sklopljenim u vidu molitve i rečima ‘’Savadikap’’

Uživamo u egzotičnim plažama, meditiramo, istražujemo prirodu… Ovo ostrvo je poznato po dobrim žukama, od kojih je su najpopularnije Fool Moon Party, Half Moon Party, Shiva Moon i Waterfall party. Možete da partijate kad poželite, ali i da se izležavate na zabačenim tropskim plažama daleko od civilizacije. Možemo iznajmiti džipove i motore i obići celo ostrvo uzduž i popreko, jahati slonove, ići na ronjenje… 

Pravićemo fakultativni izlet gliserima u Angthong Marine Park, gde ćemo kanuima istraživati pećine Sam Sow ostrva, obići Green Lagoon i uživati u pejzažima koji ostavljaju bez daha. Možemo posetiti i obližnje ostrvo Koh Tao koje je nezaobilazna destinacija za ronioce kao i ostrvo Koh Samui, gde ćemo se džipovima provozati kroz džungle, obići Kunaram Tample, Secret Buddha Garden i kupati se na Namuang vodopadu.

 

Dan 12 

KOH PHANGAN – BANGKOK

Napuštamo Koh Phangan, brodom putujemo do Surathanija, opraštamo se od predivnih ostrva istočnog Tajlanda. U Surataniju se smeštamo u autobus i imamo noćnu vožnju autobusom do Bangkoka.

 

Dan 13

BANGKOK

Dolazak u Bangkok u ranim jutarnjim časovima, transfer do hotela. U slobodno vreme mogu se obići još par zanimljivih mesta, kao npr. forenzički muzej (samo za one sa jačim stomakom), Chutachak pijaca, Bayoky Sky Hotel – najviša zgrada Bangkoka, kupujemo još koji suvenir i polako se opraštamo sa ovim neverovatnim gradom. Noćenje.

 

Dan 14 – 15

BANGKOK–BEOGRAD 

U ranim jutarnjim časovima idemo na fakultativni izlet Floating i Train Market ili ćemo dan iskoristiti za kupovinu još ponekog suvenira. Ovaj fakultativni izlet uključuje obilazak Maeklong Railway Market-a, jedne od najpoznatijih pijaca na Tajlandu, kao i ploveće pijace – Damnoen Saduak Floating Market. Check out iz hotela, slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma u popodnevnim časovima. Let za Beograd sa usputnim presedanjem u Istanbulu uveče. Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

Cene i uslovi

datum polaska: 04-08-2020 - datum povratka: 18-08-2020
Cena putovanja po osobi: 999 eur PROMO AKCIJA - važi za prvih 6 prijava1099 eur First minute - za prijave do 60 dana pre početka putovanja1199 eur Regularna cena - za prijave do 30 dana pre početka putovanja

U cenu aranžmana je uključeno:

 • Avio karta sa svim taksama na relaciji Beograd – Bangkok – Beograd
 • Smeštaj u hotelima 3 * ( 1 /2 ,1 /3 sobe ) na bazi 10 noćenja
 • Svi transferi prema programu putovanja
 • Organizovanje putovanja
 • Predstavnik agencije (vodič) na destinaciji

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Viza za Tajland 50 eura
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje ( može se uzeti u agenciji )
 • Fakultativni izleti i sve ulaznice u hramove i muzeje
 • Individualni troškovi
 • Doplata za avio transfere na destinaciji

Način plaćanja:

 • prilkom prijave 200 eur - rezervacija putovanja
 • ostatak iznosa u najviše 3 rate
 • poslednja rata mora biti isplaćena najkasnije 20 dana pre početka putovanja
 • moguć je dogovor oko dinamike plaćanja na rate
 • Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate

Napomene

 • Poslednji rok za prijavu je 30 dana pre početka putovanja
 • Program je rađen na bazi minimum 10 putnika
 • Posle kupovine avio karata, novac uplaćen za iste je nemoguće refundirati i u tom slučaju važe uslovi aviokompanije.
 • Putnici su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.

Molimo Vas pogledajte OPŠTE NAPOMENE za ovo putovanje!

Smeštaj

BANGKOK 

Hotel kategorije 3* lociran je u blizini Khao San Road-a, centralnog mesta okupljanja turista. Poseduje restoran, bar i otvoren bazen. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne sa klima-uređajem, sefom, TV-om, telefonom i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

KOH PHANGAN

Resort kategorije 3* lociran je u Haad Rin-u, pored plaže. Resort raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom, terasom, TV-om, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom.

 

Fakultative

Ang Thong Marine Nacionalni park

Celodnevni fakultativni izlet uključuje obilazak jednog od najlepših nacionalnih parkova na Tajlandu, Ang Thong Marine Park-a brodom. Naša prva stanica je ostrvo Koh Paluay, jedino naseljeno od preko 50 ostrva Ang Thong Marine Park-a. Na Koh Paluay-u se stanovništvo pretežno bavi ribolovom, posetićemo i Mae Koh ostrvo na kome se nalazi jezero Emerald Lake, poznato po scenama iz filma “The Beach” sa Leonardo de Capriom. Penjemo se na vidikovac sa kog se pruža spektakularan pogled na ostrva Ang Thong Marine Park-a i uživamo u netaknutoj prirodi, istražujemo pećine, skrivene lagune i plaže sa sitnim belim peskom.  U povratku idemo na snorkeling u okolini Koh Wao ostrva i divimo se čudesnom podvodnom svetu.

Cena izleta:60€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer kombijem od hotela do luke
 • Povratni transfer brodom do Ang Thong Marine Park-a
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Oprema za snorkeling
 • Vožnja kanuima
 • Sokovi i voda na brodu
 • Ručak
 • Takse za nacionalni park
Floating market i Train market (privatna tura)

Ovaj fakultativni izlet uključuje obilazak Maeklong Railway Market-a, jedne od najpoznatijih pijaca na Tajlandu, kao i ploveće pijace – Damnoen Saduak Floating Market.

Ono što Maeklong Railway Market čini posebnim jeste to što se, verovali ili ne, nalazi na sred železničke pruge. Nekoliko puta dnevno voz prolazi direktno kroz pijacu, a kako bismo uhvatili taj trenutak, krenućemo iz hotela rano ujutru. Kada začuju sirenu voza, trgovci brzo i uvežbano spuštaju tende i pakuju svoje proizvode. Nakon što voz prođe, oni podjednako brzo vraćaju pijacu u prvobitno stanje, a ona tada izgleda kao i svaka druga – prepuna povrća, voća i tradicionalnih tajladskih namirnica. Inače, ova železnička linija saobraća svakodnevno po nekoliko puta.

Put nas dalje vodi na još jednu pijacu, onu na vodi, gde se roba prodaje i kupuje iz čamaca. Datira još iz davnih perioda, kada je vodeni transport bio izuzetno važan deo svakodnevnog funkcionisanja. Danas je Damnoen Saduak Floating Market pre svega turistička atrakcija, koja omogućava brojnim turistima da bolje upoznaju kulturu i način života domaćeg stanovništva. Ovde ćemo osetiti pravi duh tajlandskog života; videćemo kako funkciniše trgovina “sa vode”: ukrcaćemo se u čamce i potom, iz njih razgledati i kupovati najrazličitije voće i povrće karakteristično za Tajland: rambutan, dragon fruit, mango, ananas… i probati neke od gotovih tajlandskih specijaliteta među kojima su najpopularnije Som Tum (salata sa papajom) i Boat Noodles (nudle sa svinjetinom i junetinom u soja sosu), a zasladićemo se i čuvenim Mango sticky rice-om (mango sa pirinčem). Na ovoj pijaci se mogu naći i različiti suveniri i predmeti tipični za Tajland.

Cena izleta: 45€

U cenu izleta je uključeno:

 • Povratni transfer od hotela do Train Market-a i Floating Market-a (kombi i brodić)
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Vožnja čamcima po Floating Market-u
 • Ručak
Samui Island Safari (privatna tura)

Tokom celodnevnog izleta imaćete priliku da kroz nezaboravnu avanturu džipovima istražite džungle Koh Samuija, vidite najveće znamenitosti ostrva i kupate se na prelepim vodopadima. Nasa prva stanica su najzabačeniji delovi džungle gde ćemo imati priliku da se kupamo na Namuang vodopadu i posetimo čarobni Secret Buddha Garden. Nakon toga se penjemo na vidikovac na kom ćemo napraviti pauzu za ručak, uživati u tradicionalnim tajlandskim specijalitetima i diviti se lepoti ostrva. Obilazimo i Big Buddha hram na čijem se ulazu nalazi pozlaćena statua Bude koja je visoka 12 m i hram sa mumijom poznatog tajlandskog monaha. 

Cena izleta:  60€

U cenu izleta je uključeno:

 • Prevoz 
 • Pratnja stručnog vodiča tokom izleta
 • Ulaznice
 • Ručak
Share on TwitterShare on Facebook